Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolny kapłan prawdy

istotą polskiego katolicyzmu jest knucie, judzenie i straszenie

Polecane posty

Gość gość
Istota żydowskiego lewactwo jest judzenie i szczycie Polaków oraz nastawienie ich wrogo do ich dawnej wiary katolickiej.

Gość gość
kler polski popiera dyktatury Franco i Salazara, i wiele innych. A teraz knuje z PiSem przeciw opozycji.

Gość gość
katolicyzm to wrzód na d***e polskiego narodu !!!

Gość gość
katolicyzm polski to wyjątkowo ogłupiający zabobon udający chrześcijaństwo.

Gość gość
Jestem katolikiem, głosuję na PiS. Nieodpowiada mi ta propaganda tych wszystkich nowoczesnych ludzi. Pewne zasady i prawa, w tym moralne istniały zawsze i powinny istnieć dalej. Mam 20 lat i na codzień widzę masy zepsutej młodzieży bez zasad i kręgosłupa moralnego.

Gość gość
jakby się chcieć trzymać tradycji to należałoby zgodnie z Biblia kamieniować grzesznice. Tradycja mausi odejść bo prawa wymyślone kilka tysięcy lat temu nijak sie nie mają do obecnych czasów. Po co na przykład prześladować gejów ? W czym oni szkodzą innym ? A katolicy chcą mieć prawo do prześladowania ich. To religijne barbarzyństwo.

Gość gość
katolicyzm to wiara w kawałki kości, próbówki z krwią, w skarpetki i obrazki. Po prostu szamanizm a nie monoteizm.

Gość gość
Mąż mnie porzucił, gdy byłam całkowicie zrujnowana psychicznie, waśnie Kościół dał mi schronienie i wytchnienie. A teraz możecie mnie zabić. Oddam życie za wiarę i Kościół katolicki. Katoliczka

Gość gościnny
Człowiek Cię nie będzie zabijał tylko twoi fałszywi prorocy w czarnych habitach. Jeśli to kościół Cię uratował to już dużo muwi na ile jesteś chrześcijanką a na ile katoliczką (czyt. poganką) bo jeśli nie przeżyjesz armagedonu to kościół nie da Ci życia. Ale przecież jesteś parafianką więc nie musisz myśleć Ty masz wierzyć w prawa ludzkie czyli kościół i jego debilne bulle. Bądź dalej poganką katoliczką wierzącą w wielobóstwo i obchodź swoje pogańskie obrzędy ale nie nazywaj się chrześcijanką bo nią nie jesteś