Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julkb

narobił nadzieji, obiecywał i zostawił.

Polecane posty

Gość Julkb

hejka. jestem w bardzo dziwnej sytuacji. Przeprowadzilam sie niedawno do wioski dalej i w wakacje czesto trafialam na chlopaka ktorego pamietam jeszcze z podstawowki. Teraz bedzie mial juz 18 lat, ja mam 20. Zaczelismy pisac na facebooku, spotykac sie, widac bylo, ze mu zalezalo. Potem okazalo sie ze ma dziewczyne, wiec bylismy kolegami, on z nia zerwal, dalej robil mi nadzieje ostatnio po 4 miesiacach to juz przebil samego siebie powiedzial mi "narazie nie chce miec dziewczyny, ale bedziemy razem za 2 miesiace" tego dnia przytulał, calowal, poznal moja mame. Okazalo sie ze tak samo mowi i robi do innych dziewczyn. Przed swietami napisal ze mial ze mnie beke (a na zywo wygladalo jakby byl szczery) i ze nie ma nic do stracenia, ze nie bedziemy razem. Ciagle sie na mnie teraz gapi, nawet zlozyl mi zyczenia...... O co chodzi????

Gość gość
Kolejna co leci na zajetych i to dupkow olewaj dalej dobrych mezczyzn a zostaniesz sama.

Gość Julkb
On klamal ze to tylko kolezanka

Gość gość
Nie baw się z dziećmi, jak zależy Ci na normalnym związku to szukaj faceta poważnego, nie gnojka.

Gość gość
Tak tak zaraz zwalisz wine na mnie bo ty jestes przeciez idealna i niewinna. Lecisz na zajetych dupkow bo taki cie kreci. Jeszcze sie z nim pusc i zaciaz to beda jaja.

Gość gość
Chlopak ktory ma 18lat to jeszcze dziecko.on nie jest jeszcze dojrzaly emocjonalnie.dojrzalosc zaczyna sie ok 26roku zycia ale w praktyce to chyba wiek 35lat u faceta. 18latka nie istnieje nic do analizowania.wszystko opiera sie na pozorach.on sam nie wie co mowi i robi.jemu sie tylko wydaje.

Gość gość
No wlasnie powinnas celowac w dojrzalych mezczyzn po 30 a nie jakis gowniarzy.

Gość Julkb
Zalezy mi na nim

Gość gość
potwierdzam wiek mężczyzny dojrzałego to niestety trochę latek, to jeszcze zależy jak mu życie dało lub sam dał sobie w kość

Gość Julkb
Ten ma wszystko co by chcial...Wiec dlugo zanim dorosnie

Gość gość
gość dziś Chlopak ktory ma 18lat to jeszcze dziecko.on nie jest jeszcze dojrzaly emocjonalnie.dojrzalosc zaczyna sie ok 26roku zycia ale w praktyce to chyba wiek 35lat u faceta. 18latka nie istnieje nic do analizowania.wszystko opiera sie na pozorach.on sam nie wie co mowi i robi.jemu sie tylko wydaje. X Nie zaprzeczam, że w wieku 18 lat to i chłopak i dziewczyna to mentalnie dzieci ale nie róbmy z nich 5 latków. Gdy taki 18 latek zgwałci Ci córkę to już w sądzie nie będziesz mówiła, że on nie wiedział co robił.

Gość Julkb
Dzis znow bede go widziala :(

Autorko, skoro ona tak ciebie potaktował, po prostu udawaj,że go nie znasz. Nic więcej nie zrobisz:(

Gość gość
Dziewczyna w wieku 18 lat to juz dorosla kobieta wiec potrzebuje dojrzalego mezczyzny po 30 a nie gowniarza.

Gość gość
Ja bym zamiast się za nim uganiać jak Ty i dopraszać o uwagę dałabym mu pstryczka w nos :) Tzn. choćbym w środku to bardzo przezywała to przed nim nie dałabym tego po sobie poznać, powiedziałabym mu z usmiechem, ze to może nawet lepiej się stało i bym zaczęła go traktowac jak zwykłego, niezbyt bliskiego kolege:) Po to żeby nie miał satysfakcji, ze on Cię rzucił i niby jest taki super lovelas

Gość gość
Bo nieodzywanie się na niego i obraza świadczy o tym jak bardzo Cię to zabolało. A nawet ja tak jest to nie warto mu tego okazywać. Bo on czuje tylko satysfakcję " rany ale jestem super, co ja z tymi dziewczynami robię, a one za mną latają". o tym świadczą jego teksy do Ciebie, ze miał z Twoich uczuć ubaw... Wiec obojętność go zaboli najbardziej. Najlepiej powiedzieć mu właśnie z uśmiechem, ze faktycznie może lepiej bo nie pasowaliscie do siebie, a potem wlasnie traktowac jak znajomego. Być miłą ale z dystansem, jak do znajomego. Ktoś napisze ,ze to gierki, być może ale zasluzyl sobie na taka obojetnosc, moze przestanie miec o sobie takie mniemanie ze jestes w nim taka zakochana

Gość gość
I żadnych spojrzen, nawet jakby się gapił, nic. Jak zagada to pogaj dwie minuty, bądź uprzejma, powiedz, ze "wiesz co , co do tego naszego rozstania to jednak to przemyslalam i nie mam do Ciebie o to żalu, może i lepiej sie stało", a potem pogadaj uprzejmie dwie minuty "o pogodzie" i powiedz, ze musisz iść. nie sprawiaj wrazenia obrazonej, ale jakby Ci zobowietniał. W domu możesz płakac, zalić sie koleżankom, to będzie dla Ciebie nawet oczyszczające, ale tak żeby on o tym nie wiedzial :) Bo na to nie zasluzyl

Gość gość
Olej go i znajdz sobie jakiegos mezczyzne po 30. Jestes mloda to latwo bedzie Tobie poderwac takiego. Zaprosisz mezczyzne na randke i rzaden nie odmowi.

Gość julkb
olewalam go tydzien i zaczepił mnie na fb ciagle sie gapi, zastanawia sie pewnie czy mam go gdzies. Wiem ze macie racje. Ale pragne go nadal :c