Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny ile Waszym zdaniem powinien kosztować pierścionek zaręczynowy?

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie? Poniżej 2 tysięcy chyba nie da się nawet nic porządnego kupić.

Gość pseudoKasia czy tam Madzia
Z drutu moze być czyli za darmo jak to prawdziwa miłosc

Gość gość
5000 zł

Gość gość
Doda ma do sprzedania w atrakcyjnej cenie

Gość gość
Piszcie szczerze. Czy któraś z Was była zawiedziona, że dostała zbyt tani pierścionek? Wiadomo, że złoto plus kamień szlachetny to nie są tanie rzeczy, za kilka stów się tego nie kupi.

Gość gość
Ja kupiłem za 1150 bardzo piękny więc da się.

Gość gość
gość dziś Ja kupiłem za 1150 bardzo piękny więc da się. X 14 karatowego złota z kamieniem szlachetnym za tyle nie kupisz, co najwyżej badziew z cyrkoniami :o

Gość gość
14 karatowego złota z kamieniem szlachetnym za tyle nie kupisz, co najwyżej badziew z cyrkoniami xxxx Było i złoto i diament, a złoto to nie wiem ile karabinów miało ;)

Gość gość
Pierścionek od porządnego jubilera. Oczywiście rozumiem że pierścionki mogą kosztować nawet 100K.

Gość gość
To już dawno zostało określone- pierścionek zaręczynowy powinien kosztować 3 pensje mężczyzny, który się oświadcza.

Gość gość
I to jest takie minimum.

Gość gość
Było i złoto i diament, a złoto to nie wiem ile karabinów miało oczko.gif x Pewnie od pasera :D:D:D

Gość gość
Pietścionek za 2 tyś. To jakiś szmelc, wstyd to nosić.

Gość Missnin
To zależy od zarobków faceta. Jeśli zarabia niewiele to nawet 600 wystarczy. Ale jeśli zarabia 5 tysięcy, to odpowiednio do tego. Ja dostałam 3, najdroższy wcale nie był najładniejszy.

Gość gość
Jestem kobietą i zasługuje na wszystko co najlepsze a jak mężczyzny nie stać to fora ze dwora.

Gość gość
O ty k***o

Gość gość
Jesli kobieta jest tego warta i jest ta jedyną, to warto kak najdroższy i najlepszy kupić, a jakaś tam byle jaka, to byle szmelc będzie ok i spoko.

Gość gość
Dżizus dziewczyny za kogo wy się macie.

Moim wystarczy taki za 100 zł sorry zamiast wydawać na pierścionek niech lepiej zabierze mnie na wycieczkę abyśmy mieli co wspominać na stare lata :)

Gość gość
ma sie podobac. ja dostalam w sumie dwa pierscionki i wole ten z ametystem :P

Gość gość
Ten za 1150 mojej się podobał choć to poł mojej pensji i to najwazniejsze, a waszym zdaniem raczej nie bede sie przejmował. :)

Gość gość
Mnie by tam wystarczył nawet taki powiedzmy za 250 zł byle żeby był ładny. Wolałabym żeby mój chłopak kupił mi coś bardziej pożytecznego niż błyskotka (np. super komputer, konsolę, zabrał na tydzień do spa, na wycieczkę)... Według mnie to jest jedynie symbol.

Gość gość
Ciekawe czy dziewczyna szczerze powie jesli jej sie nie bedzie podobał

Gość gość
pierscionek powinien kosztować tyle , na ile kogoś stać!!!!!!!!!! po drugie , jeśli kupujecie w znanych salonach typu kruk i apart , to ceny są z kosmosu, u jubilera zapłacicie dwa a nawet trzy razy mniej.... sama ogladałam pierscionki i wiem, że u jubilera już za tysiaka mozna kupić naprawde śliczny pierscionek a pierscionek może kosztować i trzy stówki, cena się nie liczy, bo co z tego, ze ktoś daje pierscionek za 5koła , jesli jego uczucie nie jest prawdziwe!!!!!! LICZY SIĘ UCZUCIE Z JAKIM PIERSCIONEK JEST DAWANY!!!!!! jeśli wymagacie cudów na kiju od swoich facetów, to znaczy, ze w waszych zwiazkach miłość nie istnieje

Gość gość
nowa swiecka tradycja : "jadwigo czy przyjmiesz tą konsolę w dowod mojej miłosci i założysz wspólne konto na facebooku?"

Gość gość
gość dziś nowa swiecka tradycja : "jadwigo czy przyjmiesz tą konsolę w dowod mojej miłosci i założysz wspólne konto na facebooku?" x Haha, dobre i na czasie.

Gość gość
Wspolczesnie tylko frajerzy sie oswiadczaja. Prawdiwy mezczyzna ma seks bez zobowiazan i za takimi kobiety marza gdy sa mlode i piekne. Potem jakis frajer dostaje ochlap i sie oswiadcza haha

Gość gość
Ja dostałam za 450zl skromny cieniutki mieszane złoto. Nigdy nie pomyślałam że to za mało. Moj mąż jest cudownym człowiekiem moim prawdziwym wsparciem i absolutnie nieważna jest cena pierścionka

Gość gość
Tyle na ile stać w danym momencie i ile chce wydac

Gość byly narzeczony
Ja poprosilem Zone zeby sama wybrala, w koncu to ona go bedzie nosic, jezdzilismy ponad tydzien, w koncu zamowilismy u zlotnika, zeby byl Taki jak ona sobie wyobraza, zaplacilem polowe z przeznaczonego na ten cel budzetu, i ja bylem zadowolony i ona.