Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Infekcja, ciąża? CO TO MOZE BYC?!

Polecane posty

Gość gość

Hej, zacznę on tego że cykle mam średnio regularne raz mam okres 5 dni przed, raz się spóźnia 3-4 dni ciężko określić dokładnie. Współżyje z chłopakiem zabezpieczając się prezerwatywa no i teraz sedno sprawy. W październiku/początek listopada brałam dwa antybiotyki, w połowie listopada dostałam uczulenia, miałam malutkie czerwone chrostki ale nie były to Zmiany ropne, piekły i siedziały miałam duuza ilość białego kremowego śluzu ale bez zapachu. Po tygodniu to ustało kochałam się z chłopakiem i bardzo spuchly mi obie wargi sromowe dosłownie tak że nie mogłam chodzic, później- 12-16 listopada miałam okres, i tydzień po zakończeniu okresu dostałam plamienia które trwały 3 tygodnie aż był to na zmianę śluz z krwią, krew i brązowy śluz ale nie miał dziwnego zapachu. 12 listopada miałam okres więc w grudniu też powinien jakoś tak przypaść a te plamienia skończyły się 11 grudnia czyli dzień przed spodziewana niby miesiączka, no i mamy 26 grudnia a okresu nie dostałam, cały cykl mam biały śluz o konsystencji kremu szyjka zakmnieta, wysoko nie zapowiada się na okres, dodam że podczas tego 3 tygodniowego plamienia czułam ból szczególnie w lewym jajniku, obecnie ten biały śluz jest taki kwaśny nie wiem jak to określic, boję się że to ciąża.. :( jeszcze w trakcie raz kochałam się że swoim chłopakiem i wtedy spuchla mi jedna warga również..

Gość gość
Odpisywałam ci już w poprzednim temacie. Z opisu śluzu i stanu szyjki może być ciąża. Zrób w końcu test!!

Gość gość
Jutro robię, ale czytałam też że takie plamienia jak miałam mogą być spowodowane torbiela i wtedy zaburza to cykl miesiączkowy i że przy torbieli test może wyjść fałszywie pozytywny bo zwiększa się poziom hormonu

Gość gość
Aha już się sama zdiagnozowałaś?! Spoko może to nie ciąża tylko jesteś chora, zapytaj kart!! Niepoważna jesteś -co ty masz 15 lat??

Gość gość
Jezu kobieto ile w tobie agresji no naprawdę, nie potrafisz się normalnie wypowiadać tylko biją z ciebie taka zawiść wręcz, nie mówię że się zdiagnozowalam inteligencjo tylko że czytałam w internecie sama ginekologiem nie jesteś i też bierzesz stąd informacje a oceniasz okropnie.

Gość gość
kretynko ile jeszcze razy bedziesz ten sam temat zakladac , idz w koncu do lekarza , z chlopakiem sex uprawiasz a do lekarza wstydzisz sie pojsc , ktos ma ci powiedziec co to jest i jeszcze recepte wystawic na forum , jak mozna byc tak glupim , ja mam torbiel i nie mam zadnych plamien

Gość gość
jakiej agresji ? ze ktos ci prawde napisal

Gość gość
Wyzywanie kogoś od kretynek to rzeczywiście zero agresji, brak słów co się dzieje z ludźmi ktoś prosi o radę a spotyka się z takim chamstwem jeśli masz psuć człowiekowi dzień i być tak złośliwa to nie odpowiadają wcale bo to jest żenujące.

Gość gość
jutro znowu zadaj pytanie co to moze byc ?, zenujaca to ty jestes i to bardzo

Gość gość
osoba ktora tyle czasu chodzi z infekcja i nie ma okresu ale nie idzie do lekarza a szuka odpowiedzi na kafeteri musi byc kretynka