Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki miejcie jak najwiecej dzieci!

Polecane posty

Gość gość

Ktos sie mna w domu starcow na stare lata bedzie musial zajmowac. :) jako, ze jestem niesmialy, brak mi pewosci siebie itd. Nie mam szans na dziewczyne i wlasne dzieci, ktore by sie mna pozniej zajely. Dlatego zaplace waszym, tylko najpierw je naplodzcie. ;)

Gość gość
pocałuj mnie w nos

Gość gość
Za mało zarabiamy

Gość gość
Az sie troche poplakalem z tego powodu, ze nie mam szans na rodzine, ale trudno tak musi byc...

Gość gość
A co ma PiS i PO do tego, ze faceci maja niskie poczucie wlasnej wartosci sa niesmiali i boja sie kobiet?

Ale co to ma do tego:P.Ja nie pisze o tym kto ale za co:D.Bez dywersantów politycznych będzie za co:D.Do tego gdyby Polska była bogata to więcej by chciało się reprodukować:P.

Gość gość
Mężczyźni nie pomagaja w obowiązkach domowych dlatego kobiety nie chcą rodzić. Ale jak feministki chcą zmienić mentalność zaczyna się wrzask tradycjonalistow i tradycjonalistek

Gość gość
18:59 jakos szwecja jest bogata, ale wsrod szwedow rodwitych jest slaby przyrost. 19:01 skad wiesz, ze faceci nie pomagaja skoro nawet nie maja szans stworzyc zwiazku z powodu niesmialosci?

Gość gość
W Szwecji jest przyrost 1,9 w Polsce 1,4

Gość gość
1,9 dzieku muzulmanom. A w Polsce jest 1,26 a nie 1,4...

Gość gość
Poświęcę się z 5 razy i dam ci się zapłodnić XDD Ale pamiętaj, będziesz wstawać do nich w nocy, przewijać, karmić, chodzić na wywiadówki i płacić na nie jak długo będą sie uczyć :)

Gość gość
Ja bym rodzila za 100 000 za jednego bachorka

Gość gość
19:12 a jak wygladasz i jaki masz charakter?

Gość gość
do 19:22 Wygląd przeciętny, a charakter jak widać przecudowny :D skoro chcę się poświęcić dl ciebie i przedłużyć nasz gatunek, żeby zapewnić ci na starość opieke w domu starców :))

Gość gość
19:44 ale jestem niesmialy, jak mialem sie kiedys spotkac z dziewczyna to z nerw robilo mi sie niedobrze i slabo. Do tego kiedys mialem stulejke (ktora mi sie odnowila) i pamietam, ze czyszczenie rywanolem strasznie bolalo i teraz mam lek przed seksem. Wiec dzieki, ale nic z tego. Miej dzieci z kim innym, ja im pozniej zaplace za opieke.

Gość co za tępe peezdy
Polki są wygodne i leniwe, mają 1000 wymagań, szukają modeli do związku, a aby było dziecko to muszą to zaplanować w najmniejszych szczegółach jakby to był lot w kosmos. Ciapatym i asfaltom jednak dają doopy po 5 min znajomości, tylko od Polaków wymagają hooj wie czego.

Gość gość
do 19:50 ale ja nie chce innego :) chcę nieśmiałego i nie przeszkadza mi czyszczenie rivanolem :D

Gość gość
20:19 niestety, ale mam traume z dziecinstwa i przez to blokady...

Gość gość
Bo widzisz synku, dziecko wiąże się z podjęciem bardzo ważnej życiowej decyzji ktora zmienia życie o 180 stopni. Powoduje że kobieta musi zmienić cele i priorytety, zrezygnować z kariery i podporządkować życie dziecku. Łatwo wam mówić, to ogromnie odpowiedzialne zadanie

Gość gość
do 20:19 Spokojna głowa, już ja cię odblokuje :D

Gość gość
Polki nie nadaja sie na matki

Gość gość
Bo mają mentalnośc z XIX wieku. One nie wychowują tylko tresują zwlaszcza córki a synków wychowują na sukinsynow