Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet nie lubi seksu?

Polecane posty

Gość gość

Moj facet nie lubi seksu, przytulanek, calowania. Dajemy sobie buziaka przed snem i po przebudzeniu. Gdy próbuję go przytulić, ucieka ode mnie. Gdy leżymy i próbuję zainicjowac jakieś pieszczoty potrafi uderzyć mnie po rękach, ażebym przestała. Nie dotyka moich piersi. Ogólnie mnie nie dotyka. Buzi i spać. Chodzę regularnie na silownie, zawsze miałam powodzenie u płci przeciwnej, obcy mężczyźni mówią mi, że jestem atrakcyjna, że mój ma szczęście, że ze mną jest, a we mnie coś pęka. Jak już go namówie na seks, zwykle leży na plecach i mówi, że on nic nie robi. Nie mówi mi niczego miłego, bo uważa że to sztuczne. Ze znajomymi ma świetne kontakty, żartuje z nimi nawet o seksie, jest miły, uśmiechnięty. Do mnie zwykle ma pretensje o wszystko. Przed świętami poklóciłam się z nim. Zachował się w stosunku do mnie jak najgorszy cham. Od słowa do słowa doszło do awantury, byłam doslownie wściekła, obrazil mnie, ja nie pozostałam dłużna, powiedział, że ma mnie gdzieś, postanowił sobie iż będzie mnie traktować coraz gorzej, zaczęłam go bić i uderzyłam go w twarz. On wypchnal mnie z pokoju. Powiedział, że się mnie brzydzi, dlatego seks jest raz na 3 tyg. 4 dni chodziłam wokół niego i starałam się złagodzić sytuację. Zwykle gdy się obrazi, chodzi z fochem przez tydzień, mam go nie dotykać i nie odzywac się i zawsze krzyczy, że ze mną zrywa. Po kilku dniach mu przechodzi. Ale nie dał się przekonać. Spakował się i wyjechał do rodziny na święta. I teraz znowu to samo, że to koniec, nie wraca do mnie. Staram sie go zrozumieć. Pytałam czy ma problemy. Zero odpowiedzi. Czy warto bym się plaszczyla przed nim? Skoro mnie odrzuca od siebie?

Gość gość
Nie warto. Dlaczego wartościowa dziewczyna robi z siebie nieudacznika? OLEJ GO!

Gość gość
Moglabys sie troche poplaszczyc przede mna

Gość gość
Wiem, że jemu przechodzi za każdym razem. Tylko mnie zaczęło zastanawiać to czy on nie jest gejem? I stąd takie zachowania w stosunku do mnie.

Gość gość
Jak sobie pościelisz tak sie wyśpisz.Jakiej pomocy oczekujesz od nas ?

Gość gość
Chyba gej :(

Gość gość
bo chcesz co chwile seksu jak nimfomanka to nie jest normalne wstrzymuj się z tymi seksami

Gość gość
tylko zboczency dotykają piersi to nie jest normalne z twojej strony żeby dać się macać po biuście

Gość gość
Zastanawiam się czy to poniekąd nie moja wina. Bo on zachowuje się jakbym go skrzywdziła jak nikt inny. Stwierdzil, ze nie może mi wybaczyć, że go uderzyłam, bo uważa, że to dopiero początek najgorszego.

Gość gość
19.41 poprawiłes mi humor, dzięki

Gość gość
Pobilas faceta az musial z domu uciekac i jeszcze sie sexu domagasz.Wstydz sie.

Gość gość
Zerwał i masz spokój, szanuj się dziewczyno!

Gość seks z paskudą
baby są OKROPNE i tu tego idealny przykład

Gość gość
To jest związek bez absolutnie żadnej przyszłości

Gość gość
spytaj go wprost, czy jest gejem ?