Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z kluciem pod sercem i uciskiem w podbrzuszu

Polecane posty

Gość gość

Witam ☺ zacznę od tego, że od sierpnia coś gorzej się czuje kiedy na podstawie wywiadu stwierdzono u mnie nerwobole miedzyzebrowe. Dostałam silnego klucia i ucisku pod sercem, bolały mnie zimne poty i mdlalam. Po paru godzinach puscilo. W przychodni ekg wyszło ok i tylko dostałam leki na nerwobole. Trochę było spokoju ale od tamtej pory uciska mnie cały czas a szczególnie przy wysiłku i niby mówią ze wszystko jest ok a ja nawet czasem nie mam siły podnieść rocznego synka. Miałam też usg piersi które wyszło ok i mam małego miesniaka na jajniku i tak się zastanawiam czy on może powodować to ze mam bardzo podobne skurcze do porodowych. Jestem też po wycięciu woreczka. Proszę o radę czy powinnam się martwić ponieważ mam dwójkę maluchów i często nie daje już rady ponieważ nie mam fizycznie juz siły.

Gość gość
Zaburzenia czynności elektrycznych serca. Ryzyko nagłego zgonu sercowego, zazwyczaj w nocy, we śnie. Staraj się regularnie masturbować - to obniży poziom napięcia elektrycznego. Powinno pomóc.

Gość ania kucab
Skontaktuj się jak najszybciej z kardiologiem. Na mediovio.pl jest świetny lekarz sama korzystałam z jego pomocy. Medivio to serwis do konsultacji z lekarzami online także dużo wygodniej jest niż w przychodni i recepta do dom

Gość gość
Cały czas tłumacze sobie to,ze dźwigam dużo właśnie na tej stronie mojego rocznika ale od tamtej pory kiedy raz tak mocno mnie zlapalo to trzyma cały czas. To nie boli tylko uczucie jest takie jakby ktoś mnie w środku nad samymi zebrami czymś sciskal i czesto promieniuje na cala lewa stronę.

Gość dora332
Konsultacja z kardiologiem konieczna. Jak nie masz czas iść do lekarza to jak wyżej ktoś pisał możesz przez internet przez http://medivio.pl/ przeprowadzić taką telekonsultacje

Gość Leminka
Hej, idź do lekarza czym prędzej, weź skierowanie może do kariologa, albo idź od razu jak możesz, chodź dobrym rozwiązaniem będzie taka konsultacja online przez medivio.pl jak piszą poprzednicy, dowiesz się co i jak i jakie leki będą odpowiednie dla Ciebie, a i zaoszczędzisz czas.

Gość gosiaczek085
Ja z kardiologiem przez medivio.pl konsultuję się już od pół roku. Jest zdecydowanie wygodniej niż chodzenie po przychodniach

Gość gość
Właśnie dziś miałam usg brzucha. Wyszło wszystko ok a leki dalej dostałam na nerwobole. Dziękuję za rady będę się konsultować z kardiologiem.