Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nic nie czuję podczas minety

Polecane posty

Gość gość

Nie odczuwam podniecenia kiedy chłopak robi mi minetę. Czuję jak mi liże i jest to "miłe", ale nic więcej. Nie ma mowy, żebym miała orgazm.

Gość gość
Zmien chlopaka...

Gość gość
A ja czuje wedzona makrele.

Gość gość
moze dłuzej musi ją piesić i dokładnie a nie aby szybciej

Gość gość
Tak mam ze wszystkimi. Jakbym miała niewrażliwe te rejony. To miłe co obi robią, no ale zero odczuć erotycznych. Ktoś jeszcze tak ma?

Gość gość
moja dziewczyna też tak miała ale to moze ze stresu

Gość gość
a ile masz latek ?

Gość Yule
Też tak mam. Nic nie pomogło.

Gość gość
wasi faceci nie potrafią robić porządnej minety

Gość Yule
Ja nie mam faceta. Ale kilku próbowało i nigdy nic z tego nie było. Ja nigdy z żadnym facetem nie doszłam.

Gość gość
Ja miałam bardzo podobnie i dopiero jak sama zaczęłam poznawać swoje ciało to potem nauczyłam się odczuwam przyjemność. Dlatego właśnie masturbacja nie jest niczym złym. Ja dostałam na 18nastkę w prezencie http://freetaboos.pl/wibrator-soft-touch-p-1956.html i dzięki temu nauczyłam się sporo o moim ciele :) Taka rada ode mnie.

Gość gość
Facet widzi że nie sprawia Ci to przyjemności więc pewnie robi to mechanicznie. Skup się nawet na tej małej przyjemności i nie myśl o niczym innym a będzie dobrze. Ja i moja dziewczyna byliśmy pierwszymi partnerami seksualnymi. On nie lubiła minety bo prawie nic nie czuła. Wiec zacząłem czytać poradniki i trenować aż w końcu zaczęło jej się podać. Moja też nigdy się nie masturbowała. Długa gra wstępna + odpowiednia sceneria w której nie będzie obawy że ktoś was nakryje i w końcu zacznie Ci się podobać no chyba że on nie pociąga Cię seksualnie wtedy nic na to nie poradzisz :D

Nie wiem, bardzo lubie seks oralny w obie strony, ale raz rzeczywiscie srednio mi sie podobalo-to byl jakis nieporadny prawik, ale to chyba nie do konca zalezy od doswiadczenia, bo inny tez niedoswiadczony robil juz to tak ze zdarzalo mi sie dojsc, a to mial byc dopiero poczatek.:P Takze twoj albo robi to slabo, albo niewystarczajaco cie pociaga lub nie umiesz sie po prostu rozluznic, czerpac z tego przyjemnosc.:) Moze ogolnie masz problem z dojsciem, bo podobno niektoree kobiety tak maja, ja mam to szczescie ze faceci nigdy nie musieli sie nie wiadomo jak starac, zebym doszla.

Gość gość
GGGB -uroczo że się pochwaliłaś że miewasz orgazmy

Nie pochwalilam sie dla mnie to normalne,codziennosc- po prostu (niestety dla niej) ciezej mi ja zrozumiec i zastanawiam sie czy tylko przy oralu nie potrafi dojsc.:)

Gość gość
gggb to ilu ci to już robiło bo masz dopiero 20 lat?

Gość GGGB
gość dziś za 4 mies 21.;) ale mniej niz myslisz.:D i nikomu nie zamierzam sie spowiadac, ale powodow do wstydu nie mam, bo bardzo rozwaznie dobieram sobie chlopakow i jestem stala w uczuciach-99%olewam.:) akurat moglam porownac dwoch facetow, ktorych bylam pierwsza-moj rowniez pierwszy chlopak i ktos jeszcze.:) akurat z tym drugim nie bylo nic wiecej niz oral i to tylko z jego strony.:P