Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fddynbide

Okłamałam swojego chlapaka i on się o tym dowiedział..

Polecane posty

Gość Fddynbide

Przejdę od razu do rzeczy. Jestem z chłopakiem półtora roku. On bardzo nie toleruje mojej kuzynki. Kiedyś nie był taki do niej, ale teraz przechodzi to ludzkie pojęcie. Moja kuzynka kiedyś rozpowiadała o mnie i chłopaku różne rzeczy ale to było bardzo dawno i byliśmy wtedy w złych stosunkach. Miała za złe ze zostawiłam ja, bo kiedyś się przyjaźniliśmy - dla niego, mojego ówczesnego faceta. Nie miałyśmy już kontaktu takiego jak kiedyś. Ale wybaczyłam jej to co rozpowiedziala. On zaczął jej od tego momentu bardzo nie lubić, do tego stopnia ze zakazał mi z nią rozmawiać m. in na uczelni, lub na imprezach rodzinnych. Na wigilii obiecałam mu ze nie będę z nią rozmawiać. Cały czas mnie o to prosił, zgodziłam się. I na tej wigili przypadkowo w łazience się spotkałyśmy to kuzynka zaproponowała zdj, stwierdziłam OK, przecież to nic złego, to moja kuzynka, a on się nie dowie. Ale dowiedział.. kiedy ona wstawiła te zdj na portal społecznościowy. Po wigili kiedy jeszcze się nie dowiedział, powiedziałam mu ze z nią nie rozmawiałam , choć Mialam straszne wyrzuty sumienia, ale bałam się mu powiedzieć, bo wiem ze by zerwał. Teraz kiedy się dowiedział cały się trząsł i płakał ze go okoamalam. Jest mi strasznie złe x tego powodu.. niby to kretyński powód, bo być zazdrosnym o kuzynkę to śmieszna rzecz ale nie dla niego. Boli go to jak z nią rozmawiam i dlatego mi zakazuje. Było dużo kłótni o to, bo nie chce dawać sobą rządzić, ale dla spokoju zgodziłam się na ten układ, bo i tak z kuzynka nie mam super kontaktu. Z nikim innym nie zabrania mi, tylko z nią. Kiedy nie ma kłótni o nią, jest super i się kochamy. Jesteśmy młodzi. On mówi ze nie może mi już zaufać, mówił Żr nie chce zrywac, ale nie chce ze mna gadać. Co zrobić żeby przestał być o nią taki zły? To było pierwsze moje kłamstwo i ostatnie.. nigdy go nie zdradziłam i nie dAwalam podstaw do zdrady.

Gość gość
Kogo to obchodzi?

Gość gość
C***jowego masz faceta.Tylko wspolczuc.