Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiullaaaa

Moje życie jest beznadziejne

Polecane posty

Gość Kasiullaaaa

Dzień dobry. Obecnie mam 23 lata. Kiedy miałam 13 lat zgwałcił mnie brat na oczach swojej dziewczyny wtedy to był mój pierwszy raz. Dwa lata puźniej kolega zgwałcił mnie w szatni szkolnej dziwne jest to ze nikogo wtedy tam nie było. Rok po tym zdarzeniu poszłam na imprezę z koleżankami. Było tam mnóstwo przystojniaków z innych klas trzech z nich zainteresowało się mną i zamknęli się ze mną w jednym z pokojów. To chyba było najgorsze co przeżyłam. Dwóch gwałciło mnie na raz a trzeci wkładał mi penisa do ust. Puźniej przez pewien okres czasu miałam spokój. Jednak gdy skończyłam szkole na uczelni poznałam takiego chłopaka któremu musiałam się spodobać bo zaprosił mnie do siebie do domu mówiąc ze uzadza domowke. Przyszłam a on życił się na mnie rozebrał mnie akurat miałam miesiączkę więc bolało okropnie groził ze mnie zabije jeżeli komukolwiek powiem. Dwa lata temu jakiś menel z ulicy uderzył mnie i straciłam przytomność Obudziłam się rozebrana siedziałam OKRAKIEM na tym menelu a on robił swoje. Teraz mam małą córeczkę jest dzieckiem tego menel! boję się że znowu ktoś mnie napadnę i zgwałcił co robić? ???

Gość gość
p*****lnij się w leb

Gość gość
Ładna historia wzruszyła mnie w uj