Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym sobie zasłużyłam???

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam na imię wiola i mam 25 lat moje życie to był prawdziwy koszmar!!! Mój brat trzy lata odemnie starszy zgwałcił mnie gdy miałam 12 lat! W sumie zawsze był zbuntowany ale żeby myśleć o seksie w tak młodym wieku!!!! Posadził mnie na sobie okrakiem i kazał mi podskakiwać wtedy bałam się brata bardziej niż zwykle. Krzyczał na mnie kiedy nie chciałam żucił mnie na łóżko podniósł moje nogi i włożył swojego penisa do mojej pochwy. Bolało jak cholera!!! Kiedy miałam 14 lat zgwałcił mnie ponownie ale tym razem już śmielej szybciej i mocniej. Płakałam z bólu. On kazał się zamknąć miałam szczęście ze do pokoju wszedł nasz starszy brat i zadzwonił po psychiatre został zamknięty w psychiatryku ale po paru miesiącach wyszedł ale co się stało to się nie dostanie. Zapłodnił moją joke jajowa gdy dowiedziałam się że jestem w ciąży omal nie spadała z krzesła. Mój starszy brat zaraagował tak samo jak ja na wiadomość ze będzie miał dziecko z własną siostrą obecnie nasza córką ma 11 lat. Nie wie ze on jest jej tata ale boję się bo ostatnio znowu patrzy się na mnie jakbym była jakąś przynęt na ryby Co robić???