Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szefowa a problemy z pieniedzmi

Polecane posty

Gość gość

Szefowa nie zostawia nam pieniedzy. Czy skonczy sie papier ksero czy przyjdzie kurier, ciagle "zapomina" - trzeba wylozyc ze swoich i tygodniami dopominac sie o oddanie. Tak samo nie ma z czego rozmieniac klientom i wydawac. Jest to firma reklamowa, wiec nie ma ich tak jak w spozywczym, no ale zawsze. Glownie to ja daje, ale ostatnio sie wkurzylam. Mialam malo kasy i potrzebowalam, a poza tym znudzilo mi sie dopominanie o swoje. Wyslalam szefowej 3 x info, ze bedzie kurier, nawet byla w firmie i nic. Nie zostawila. Kurier pojechal, bo nie wylozylam 300zl. Jakas wazna paczka. Szefowa teraz chodzi i marudzi.

Gość gość
Bardzo dobrze zrobiłaś!! Nauczyła się cwaniara pasożytować na pracownikach wiec trzeba jej utrzeć nosa w końcu!

Gość gość
że też takim mendom nie wstyd zapozyczać sie u własnych pracowników i jeszcze "nie pamiętać" żeby oddać...

Gość gość
Jestem wkurzona na nia bo to sie dzieje non stop. Pol zeszlego tygodnia jej pisalam o tej kasie. Teraz bedzie problem bo to jakas dziwna firma kurierska, nie pamietam teraz, nie DPD ani GPS nic znanego i gosc byl juz punkt 8!!! Zwykle sa po poludniu :D Moze myslala, ze zdazy... Mialam te kase, ale jade na zakupy poswiateczne, a na pewno do czwartku by mi nie oddala.

Gość gość
I dobrze, wiecej nic wydawaj swoich i cisnij ja o zwrot

Gość gość
Poza tym jak robie zakupy to daje jej rachunki. Staram sie kupic jak najtaniej, ale czasem nie ma papieru za 11zl tylko za 13 a faktury drukowac trzeba. To chodzi i pyta czy nie bylo taniej. Raz poslala (ona nie ja) stazystki, a ze nie miala kasy, dalam im ja. One nie wziely faktury, bo sa niekumate, a ona nie pomyslala, zeby im powiedziec. Nie pamietaly gdzie kupily. Potem miala problem zeby mi oddac. Koniec z pozyczaniem. Kasa ma byc.

Gość gość
wspołczuje. moja jest chciwa, ale nie do tego stopnia :O