Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Student2222

Potrzebuje porady prezent dla dziewczyny

Polecane posty

Gość Student2222

Hej drogie Panie Panny, potrzebuję porady dziewczyna ma niedługo urodziny i szukam Ciekawego pomysłu na prezent, zdecydowałem się na bieliznę może jakaś erotyczna? Ciekawy komplecik może coś poradzicie? Mój pomysł na dolna część takie majteczki gdzie w miejscu cip... Nie ma materiału i jest łatwy dostęp do dziurki bez konieczności zdejmowania majteczek widziałem przeglądając strony. Podajcie jakieś linki ewentualnie swoje ciekawe porady co warto i z czego zadowolona będzie kobieta ;-) dziękuję pozdrawiam

Gość gość
Hmm 150-200 jeszcze nie zarabiam nie wiadomo ile a taki prezent myślę że taka kwota wystarczy

Gość gość
na bieliznę to powinno wystarczyc

Gość alicja9912
A może jakiś portfel? Tutaj jest kilka ciekawych i w dobrych cenach: http://kokietkowo.pl/moda/portfele-na-kazda-kieszen/ . Myślę, że to oryginalny i stylowy prezent, który przydaje się na co dzień. Bielizna to chyba bardziej byłaby dla ciebie niż dla dziewczyny. Mogłaby to różnie zrozumieć ;)

Gość gość
Portfel niedawno zmieniła :-) A co do bielizny to moja kochana mówiła że chętnie by dostała ode mnie jakaś fajna jak chodzimy po sklepach to mówi że mógłbym jej kiedyś kupić byle nie różowa hah

Gość Student22322
Co to za prezenty wibrator... To jakbym nie dawał sam rady... Może pończochy czy coś takiego chyba że ktoś poleci mi dodatkowo do zabaw takie wiecie coś co drażni Lechtaczke na pilota wiecie w domu takie ciekawe zabawy z zaskoczenia

Gość gość
Te rajstopki super

Gość gość
Ktoś coś

Kwiatki I czekoladki jej kup. Bez przesady. No moze białe kozaki.

Gość gość
Z tego co wybadalem to bielizna może być :-) nie obrazi się więc może panie się wypowiedza ;-) jakieś linki foty

Gość gość
Jak masz malego ku))tasa albo jestes slaby kup jej wibrator ja osobiscie bym sie z takiego prezentu bardzo ucieszyla

Gość gość
Jeśli chodzi o te sprawy to daje rade :-) Dlatego skłaniam się do opcji z bielizną

Może warto postawić choć trochę na romantyzm? Oprócz tej bielizny dorzuć coś co chwyci Ją za serce, może to być wasze wspólne zdjęcie w formie obrazu na przykład. Łatwo zamówisz coś takiego online www.foto.wp.pl A dziewczyna nie pomyśli, że chodzi CI tylko o jedno :P

Gość gość
Jako drugie książka :-)