Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kupilybyscie biustonosz polskiej firmy??nie balybyscie sie?

Polecane posty

Gość gość
Trzeba dobrze zmierzyć cyce i tu jest sukces

Gość gość
A pod biustem zmierzylaś ciasno czy luźno tylko?

Gość gość
Najlepiej dobierz sobie przez przymierzanie, skoro są obwisłe. Pod biustem lepiej weź coś w rozmiarze 70 i zapinaj na najluźniejsze zapięcie. Wtedy będziesz mieć zapas gdy stanik rozciągnie się o te dwa centymetry.

Gość gość
Gaja model 081

Gość gość
70 F lub blisko tego . Od obwodu pod biustem trzeba odjąć 5 cm wiec u ciebie 70 na pewno.

Gość gość
Polskie 70F jest na 93-94 cm w biuście, jak ona ma w to wejść? :o 70I-J z firm polskich (oprócz Ewy Michalak, u niej trzeba wyliczyć kalkulatorem na stronie), z angielskich zaczęłabym mierzenie od 32FF.

Gość gość
Do tej co pyta o rozmiar. Kobitko, my ci tutaj mozemy tylko podac orientacyjny rozmiar. Czyli 70-75F, czy 70 G. Ty musisz isc do dobrego sklepu i poprzymierzac. Oczywiscie musisz miec na uwadze, ze usztywniane moga miec ciut inna miseczke i kazda firma moze sie minimalnie roznic, a nawet model. Czyli do portwela ze 150 zl i ze dwa dobre staniki powinnas w sklepie takich firm jak gaia gorteks, ava, gorsenia dobrac. Ja mam juz tak obczajone staniki, ze kupuje w sieci, bo mozna trafic koncowki kolekcji w polowie ceny i zawsze trafie z rozmiarem. Teraz kupilam ave i jest kapitalny.

Gość gość
ale jaki model AVY JEST KAPITALNY?

Gość gość
gość dziś ale jaki model AVY JEST KAPITALNY? x Ty pytasz serio, czy kpisz? Napisałam, że jest kapitalny, bo mi ładnie trzyma biust, ramiączka nie piją, fiszbin nie czuję. Napisałam kapitalny, ponieważ jest idealny dla mojego biustu. Dla ciebie czymś takim może być inny model stanika, niekoniecznie ten co ja mam. Pisałam trzeba mierzyć. Bo dla jednego biustu i komfortu właścicielki danego biustu miękki będzie super, a dla innego biustu usztywniany. Mnie dobrze się chodzi w biustonoszu typu ava av995/6, 1439, gaia 628, gaia 615, gaia 609, gaia 610. Generalnie ma być tak skrojone miseczka, czy ma to być biustonosz miękki, półusztywniany, czy usztywniany, to już zależy od modelu, ale najważniejsza jest u mnie miseczka która ma objąć całą pierś.

Gość gość
ava to szajs

Gość gość
Mam miseczke E ( a pod biustem nie tak duzo)i strasznie sie meczylam z biustonoszami, zadne Triumfy itd nie pasowaly - odkrylam Biggi ( ok 70 zl ). Duze biusty maja Slowianki, dlatego dobrze nam w rodzimych biustonoszach.

Gość gość
gość wczoraj ale co ty wiesz o dużych biustach? 65E czy 70E to jest biuścik malutki! :o