Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogubionaja

nie chce zwiazku, nie chce byc tylko przyjaciolmi

Polecane posty

Gość pogubionaja

Poznałam kogos, relacja na odleglosc, planuje przeniesc sie blizej niego( decyzja podjeta za nim sie poznalismy). Piekne spotkania 2 razy po okolo tydzien, potem kontakt przez 5 miesiecy ogolem 7 miesiecy znajomosci, spotkalismy sie, dla mnie brakowało mowy ciała, powiedzialam, ze lepiej bedzie jesli nie bedziemy sie spotykac, poczułam coś, nie mam pewnosci siebie przy nim i nie czuje sie soba. On nie widzial, ze tak sie zaangazowalam, nie chce zwiazku, nie chce mnie skrzywidzic. Rozumiem, dla mnie zaszło to za daleko oczekiwałam nie zwiazku ale spotykania się, poznawania jak ludzie dorosli. Oboje mamy prawie po 30 lat. Byla intymnosc, na ostatnim spotkaniu nie i nie chodziło tylko o seks. Wszystko zrozumialam, nie czuje tego co ja, nie chce, boi sie, nie daje rady budować czegosc na odleglosciach- wszystko rozumiem ale dalej pisze, pyta sie co u mnie, interesuje się. Kontakt trwa nadal z jego inicjatywy. Coż ja widze to jasno chce sie z nim spotykac, poznawać na co on ze nie chce zwiazku i takie zblizenia do czegos przeciez prowadzą wiec po co utrzymuje kontakt - bardzo częsty? Czy to ja mam byc ta osobą, która to definitywnie utnie? mimo tego, że jestem w nim zakochana i jest mi bardzo ciężko?

Gość gość
Moim zdaniem liczy na seks ale bez zobowiązań i deklaracji.

Gość gość
Albo jestes kryzysowa narzeczona, jestes na tyle fajna zeby trzymac cie na zapas

Gość pogubionaja
tak jak opisalam, nie chodzi o seks bo wlasnie jego brak był powodem, ze chcialam zakonczyc relacje

Gość pogubionaja
nie chce zwiazku ale utrzymuje kontakt, inicjuje go. Mieszkamy daleko od siebie wiec latwo byłoby go nie miec, nie chce mnie krzywdzic ale pisze. Jak ktos oczekuje cos z mojej strony a ja nie wyciszam kontakt. Dlatego nie rozumiem co mam robic.

Gość gość
powiedzialas mu ze lepiej bedzie jak nie ebdziecie sie widziec, wiec co on mial powiedziec, ze chce zwiazku? tez jest bezpieczny. Ciesz sie, ze jeszcze pisze do Ciebie bo widać ze cos czuje jednak

Gość gość
Czy seks ma być po deklaracji związku czy przed według was?

Gość pogubionaja
seks juz był, nie w tym rzecz... ciagle inicjuje kontakt, nie inicjuje seksu, boi sie zaangazowac- tak twierdzi, jednak nie odpuszcza, pyta sie o moje plany, stwierdza ze ma nadzieje, ze sie zobaczymy niedługo ale sam konkretnie nie ustala dat. Dlatego jestem az tak emocjonalnie pogubiona

Gość gość
jak duza jest odległość i jaka bylaby po przeniesieniu? on na pewno nikogo nie ma?

Gość gość
no określił sie frazesy typu nie chce cie skrzywdzic, nie chce zwiazku. Moze to było dla niego za szybko i sie sploszył? Dziwi mnie jednak ten jego kontaktowanie sie z Toba, moze czuje sie winny? chce uspokoic sumienie

Gość pogubionaja
odleglosc byla bardzo duzo, teraz jest to 800 km potem bedzie ( o ile sie uda) 200 km.....

Gość gość
jak sie poznaliscie? jak na portalach randkowych, to moze on tez pisze z innymi? moze dla niego odległość 200 km i tak bylaby za duza do budowania związku?

Gość pogubionaja
ale tego seksu nie iinicjował wiec ja pisałam to odpada- wlasnie dlatego nie inicjował bo sam sie angazuje i z tego wyszły moje oczekiwania- bo wlasnie seksu nie było

Gość pogubionaja
zamykam temat

Gość gość
On utrzymuje kontakt bo chce mieć u Ciebie otwarta furtkę. W razie czego. To popularny frazes ,,boje się angażować" możesz być pewna ze gdy w końcu znajdzie odpowiednią kobietę, zakocha się to zapomni o ,,strachu" i szybko się z nią zwiąże. Niejedna juz to przerabiala... A Ty lepiej urwij kontakt i poszukaj kogoś mieszkającego bliżej.

Gość gość
'nie chce zwiazku, nie chce byc tylko przyjaciolmi' dla mnie chce friends with benefits, zerwij kontakt, jeżeli on uświadomi sobie, że chce czegoś więcej sam się odezwie, ale wcale nie jest powiedziane że mu zależy na czymś więcej niż to, co wyżej, generalnie ja bym zerwała znajomość po jasnym określeniu swoich wymagań i ich odrzuceniu (i tak zrobiłam w podobnej sytuacji), nie daj się wykorzystywać

Gość gość
Moze faktycznie nie chodzi o seks, ale o taka znajomość jakbyście byli razem, ale jak sie znajdzie lepsza na horyzoncie, to o co ci chodzi, przeciez mowil, ze nie chce sie angażować

Traktuje Cię pewnie jak rezerwową, chce cię zarezerwować, taka kryzysowa narzeczona.