Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość lilia225

Pomóżcie mi to zrozumieć

Polecane posty

Gość lilia225

Poznałam ostatnio chłopaka, jest bardzo dziwnym typem osobowości bo wydaje się nieśmiały ale jeśli ma coś do powiedzenia to po prostu to robi, w towarzystwie jest raczej otwarty, mówi co prawda rzadko ale nie boi sie odezwać i wyrazić swojego zdania. Poznałam go na pewnym wyjeździe, gdzie pod wpływem alkoholu mnie pocałował (byliśmy wtedy sami w pokoju, wcześniej cały czas się koło mnie kręcił). Po powrocie do domu, napisał do mnie po kliku dniach, były to raczej luźne rozmowy, chociaż temat zszedł też na to co stało się na wyjeździe i powiedział tylko że w sumie to całkiem fajnie mu ze mną było a ja obróciłam wszystko w żart(bo też było mi głupio). Nie traktowałam tego poważnie bo stwierdziłam, że zapewne po prostu skorzystał z okazji ale chciałabym zrozumieć to zachowanie. Widzieliśmy się parę razy ale zawsze w grupie wspólnych znajomych. Gdy jesteśmy w grupie to on udaje że mnie nie widzi (czasem mnie obserwuje), gdy coś ktoś wspomni na mój temat on od razu dopina do tego jakiś żart, pisze do mnie co kilka dni albo ze mnie żartując, albo pisząc do mnie z jakimś podtekstem erotycznym...Raz jest normalny a raz szydzi ze mnie. O co mu w końcu chodzi? Myślałam, że jeśli skorzystał z pocałunku to wszystko i da sobie ze mną spokój a on co chwile o sobie przypomina...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować