Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradziłam męża z swoim lekarzem, a ten mnie teraz nie chce

Polecane posty

Gość gość

Co robić?

Gość gość
Ale mnie już ten lekarz nie chce, raz zamkczył i koniec?

Gość gość
Lekarz musi czasem wykonac dokladne badania

Gość Gast
To się teraz popraw i nie bądż naiwna że jak ktoś robi drugiemu koło pióra to taki ktoś będzie chciał związku. Tacy włażą do cudzego gniazda bo to dla nich wygodne. Nie muszą wiele albo nawet nic tobie kupować, ani inwestować tyle czasu co ten z którym jesteś w związku. I nawet jak mąż ma braki to wystarczy te braki ciut uzupełnić jeśli ktoś chce komuś zajumać laskę lub żonę. A jeszcze mniej roboty ma ten który chce tylko zaliczyć. Czego się spodziewałaś?

Gość Gast
I nie zdziw się że zaświeci do ciebie oczkami gdy znowu nie będzie gdzie miał zaliczyć. Wróci do "adorowania" ciebie. Na chwilę. Przyciąganie odpychanie. A ty na emocjonalnej huśtawce. Co mózg dwojako odbiera. Jako coś pozytywnego (bo emocje) i negatywnego (bo rozsądek podpowiada że facet to ściemniacz). Zastanów się jaki normalny, szczery facet by tak robił. Jaki prawdziwy facet, a nie łachudra co nie potrafi stworzyć własnego związku niszcząc inne, tylko to potrafiąc. Żaden. Tylko taki o spaczonym rozumie

Gość Gast
Zastanów się nad sobą i poukładaj w głowie. Spójrz w lustro i sobie w oczy i odpowiedz sobie na pytanie, czy chcesz być w zainteresowaniu takiego porypańca. Zwłaszcza gdy wiedział że jesteś mężatką. Chyba że to ty go złowiłaś i oczekujesz rady jak go znowu złowić? Takiej rady ode mnie nie dostaniesz. Jakiegokolwiek męża masz, bo lepiej nawet z mężem się rozstać niż udawać dobrą żonę. Aletego lekarza i tak ci nie doradzam (złamał kodeks etyki lekarskiej o innych zasadach nie wspominając). A ty? Pomyśl. Warto

Gość Gast
@gość18:35 Łaskawa pani co mężowi pozwala. Kiedyś ci się noga powinie. Niezależnie od tego czy się mąż dowie czy nie. Ty pani nieskrępowana co to się jej nie zmydli. Inna sprawa że tu na kafe to często ludzie udają kogoś i piszą porypane rzeczy oraz rady po wymyśleniu sobie jakiejś tam barwnej historii i/lub tożsamości.

Gość Gast
Jeśli myślisz że facet ma potencję to policz ile razy cię obracał. Jestem pewien że nie codziennie, więc czy pod tym względem będzie lepszy od męża to nie jest pewne. Ale zawsze możesz stać się lafiryndą jak ta pani łaskawa co mężowi łaskawie pozwala. Wybór należy do ciebie.

Gość Gast
I jeszcze o potencji. Facet który musi szukać nowych babek bo mu nie staje na zawołanie, nie ma stałej potencji. Ma jakieś zaburzenia fizyczne, co nieraz rozwala psychikę. W gabinecie i na randce elegancja-francja a na codzień to nie wiadomo. Acz nie ma reguły, niektórzy potrafią być normalni nawet jak potencja nie jest jak u nastolatka. Acz właśnie dlatego tak jest że wielu szuka nowych wrażeń. A potem foch lub oziębłość. Tyle ode mnie.

grzech prowadzi do cierpienia im wiencej grzechów tym wieksze cierpienie jak nie dzisiaj to kiedys trzeba bedzie spłaci przyjemnosci własnym cierpieniem