Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 534534

Lepiej udawać orgazmy

Polecane posty

Gość 534534

Piszę to jako dojrzała kobieta. Z moim pierwszym chłopakiem udawałam. Byłam wtedy przekonana że prawdziwa kobieta ma orgazmy tylko pochwowe, więc mimo że miałam orgazmy w samotności, wstyd mi było powiedzieć chłopakowi by zajął się moją łechtaczką, a on też był w tych sprawach zielony. Byłam młodą dziewczyną, głupią i niedoświadczoną. Ale nasz seks wspominam naprawdę świetnie. Bezproblemowy, bezwstydny, on miał mnie za świetną kochankę która dochodziła po 5-10 minutach. Z kolejnym chłopakiem było trochę inaczej, na początku czasami udawałam, ale potem już mu zaczęłam pokazywać co i jak, więc prawdziwe orgazmy przeplatały się z udawanymi. Trzecim partnerem był mąż. Od początku uznałam że udawać przy nim nie będę nigdy. Jesteśmy razem 10 lat. Dochodzę z nim po ok. 15-40 minutach, róznie bywa. No trudno, taka moja "uroda". Zdarza się że on w formie żartu znienacka dogryzie mi że musi sie męczyć aż 30 min żebym doszła. Albo że nie dochodzę w każdej pozycji. Rozmyślam o tym czasami i na poważnie uważam że żałuję że od początku nie udawałam. To byłoby znacznie prostsze. Fajny, bezproblemowy seks jak z pierwszym chłopakiem. Mąż miałby mnie za super kochankę a nie jakąś problemową. Robiłabym to sama. Szczerość nie była warta tego jakby uczucia poniżenia jakie mam gdy robimy to z mężem i wręcz wyczuwam w nim to uczucie zniecierpliwienia, które działa na mnie negatywnie, przez co dochodze jeszcze dłużej. Lepiej udawac orgazmy. Nie piszę tego przekornie. Naprawdę tak uwazam. Faceci kochają kobiety które dochodzą szybko, w każdej pozycji. W sumie ich rozumiem.

Gość gość
Udawanie to zło dla obu partnerów. Lepiej nie udawać bo krzywdzicie siebie i partnera a wystarczy rozmowa i wzajemna nauka co nas podnieca. W końcu i tak go zdradzicie w poszukiwaniu prawdziwego orgazmu a on jak się dowie że udawaliście może stracić pewność siebie i będzie chciał sobie udowodnić że być może inna przeżyła by z nim orgazm bez udawania...

Gość gość
:O no tak bo seks ma być przyjemny tylko dla faceta. Ogarnij się.

Gość gość
Tylko idiotki udają orgazmy i krzywdzą tym same siebie, bo udając utwierdzają faceta w przekonaniu że jest dobrze. Poza tym tylko idiota da się nabrać na udawany orgazm, pewnych odruchów i ich częstotliwości udawać się nie da, choćby nie wiem jak dobrą aktorką była kobieta.

Gość gość
Pisze to jako dojrzała kobieta (40). Kiedyś ciężko mi było mieć 1 orgazm pochwowy, teraz zdarza mi się mieć 3 orgazmy pod rząd. Nie, nie żartuję:) A udawanie, tak czasem udawałam orgazmy, żeby podwartościować męża, teraz nie muszę:) Mój mąż jest cudowny, bardzo go kocham ciągle, zawsze nam było dobrze w łóżku. Dobrze sie dobralismy pod każdym względem, nie tylko tym "łóżkowym"