Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem dziwakiem. Masochistą i fetyszystą.

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat, jestem prawiczkiem i dałbym sobie założyć pas cnoty na krocze, żeby kobieta miała nade mną władze psychiczną, fizyczną, wykorzystywała mnie do różnych czynności, nawet tych osobistych. Wiem, że mam takie skłonności bo utrzymują się u mnie już z 7 może lat, chociaż nieraz mam ochotę p*****ać, ale jednak masochistyczne pragnienia u mnie przeważają. Fetyszyzm jest u mnie mocno nasilony, również uwielbiam maski, obroże, kajdanki. Kiedyś zlizywałem z podłogi własne nasienie i próbowałem swojego moczu dla praktyki na sobie.

Gość gość
pewnie wolałbyś zlizywać mocz laski...

Gość gość
To też, ale żeby mi się załatwiała nieraz na twarz czy do ust.

Gość gość
powiem ci, że byłem kiedyś w związku opartym o relację femdom. Trwało to półtora roku, byliśmy w podobnym wieku.

Gość gość
To fajnie. Ja miałem jedynie znajomość wirtualną przez dłuższy czas, dawałem jej również władze nad moim kroczem. Bardzo lubiłem kiedy pisała w którym momencie mam trysnąć tylko za jej pozwoleniem.

Gość gość
jak masz jakieś pytania to chętnie napiszę, bo mam trochę czasu.

Gość gość
Krzysiek?

Gość gość
Paprotka :D

Gość gość
Gdzie poznałeś Panią do związku femdom ?

Gość gość
to nie była żadna pani do związku femdom, to była koleżanka ze studiów, razem trochę imprezowaliśmy i tak to się zaczęło.

Gość gość
To po prostu miałeś szczęście, ;) Ja pewnie będę musiał zmienić okolice na większe miasto, bo u mnie brak takich kobiet raczej. Jedynie większe miasta są od tego.

Gość gość
pewnie i miałem szczęście. Nie szukałem specjalnie takiego kogoś, tak wyszło, że okazało się, że nadajemy na podobnych falach.

Gość gość
Ja mam podobnie. Najchętniej wszedłbym w związek cuckold z jakąś ciekawą dziewczyną. Jestem też prawiczkiem, chciałbym aby taka laska mnie trzymała w pasie cnoty i żeby upokarzała mnie psychicznie i zmuszała do oglądania jak bzyka się z innymi facetami. 2-3 razy do roku, od święta dawałaby mi do polizania swoje boskie stopy i tylko stopy. Byłbym z takiego układu niezmiernie szczęśliwy. Też mam taką uległą, masochistyczną naturę :)