Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ponownie o braku seksu

Polecane posty

Gość gość

Witam. Wiem że wątków o tym były już miliony, ale postanowiłam założyć swój. Od jakichś 2 lat w moim związku seks jest coraz rzadziej, niedługo pewnie nie będzie go wcale. Mam 2 małych dzieci, 2 lata temu zaszlam w ciążę i od tego czasu seks max raz na 2 tygodnie albo rzadziej, ale jakoś do miesiąca przed porodem stosunki występowały. Do pół roku po porodzie znowu brak ochoty że strony męża, czyli Góra 2 razy w miesiącu. Po pół roku coś się zmieniło i nagle ciągle miał na mnoe ochotę. Trwało to może półtora miesiąca aż zaszlam w kolejną ciążę. W kolejnej ciąży zaledwie kilka stosunków a od 5 miesiąca seksu nie było wogole. Po porodzie po 4 tygodniach czulam się dobrze, był pierwszy seks, teraz jestem 8 tyg po porodzie, nosi mnie z braku seksu a był on dokładnie 4 razy. Wydawało mi się że spadnie mi libido bo karmie i jestem ciągle niewyspana ale nic z tego. Rozmowy nic nie dają bo mąż mówi że jest zmęczony. Doradzcie co zrobic aby obniżyć moje libido skoro karmienie piersią nie pomaga. Nie chce się prosic o seks, ale jednak codziennie mam cicha nadzieję że on jednak będzie miał ochotę. A tu już 2 tyg nic... Ehh wygadalam się chociaż:-(

Gość gość
Zmeczony? To troche dziwne, przeciez to facet.

Gość gość
Mamy dwie firmy, ale mniej pracy ostatnio. Choć ciągle ma dużo na głowie. Staram się mu pomagać ale dzieci nie pozwalają na wiele. Doradzvie co zrobic żeby nie mieć ochoty? Rozmowy nic nie dadzą, on jie ma potrzeby i już... A ja się nie będę narzucać bo chyba żałosna zaczynam byc

Gość gość
Po porodzie kobiety tracą na urodzie, a co za tym idzie...sama wiesz, nie pociągasz go jak kiedyś, przykro mi to mówić. Przytyło Ci się kilka kg po porodzie zapewne nie klika a kilkanaście i jest jak jest...

Gość gość
Zakładając, że nie chcesz mu przystawić rogów - kup Bratta Pita na baterie, poszukaj fajnych ciał na necie i uruchom wyobraźnię. Uzupełniaj mężem i bierz to co Ci się należy :classic_cool:

Gość gość
Autorko tez mam brak seksu. Moze sie blizej poznamy? Podaj priv!

Gość gość
0:04 Zwal se konika desperacie

Gość gość
Dziwne... Ja dużo pracuję i często nie dosypiam ale zawsze mam ochotę na seks z moją kobietą. Czasem zdarza się że jest już ekstremalnie wykończony ale zawsze próbuje i choć bardzo rzadko ale zdarzy się że generał kapucyn nie chce stanąć na baczność wtedy odpuszczamy :D Inicjujesz zbliżenia czy tylko on to robi? Mam na myśli czy bierzesz go sobie od czasu do czasu bo co to ma znaczyć że nie ma ochoty :D Facet zawsze chce ale nie zawsze może. Kobieta zawsze może ale nie zawsze chce czy jakoś tak :D

Gość gość
Przewazbie to ja inicjuje. Czasem już odpuszczam bo czuje ze żałosna jestem. Nie przytylam dużo, jeszcze z 5 kg zostało mi do zrzucenia ale karmie i nie mogę drastycznej diety zastosować. Nie wiem czy robię coś nie tak... Dzieci są wymagające i dosyć późno zasypiaja bo czas dla sieboe mamy koło 23-24 dopiero ale on zawsze późno chodzi spać.