Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Przemek diablo

Belriso

Polecane posty

Gość Przemek diablo

Belriso- pyszny, sycący deser, idealny na niewielki głód i chwilę przyjemności.Ale dla mnie Belriso to coś wyjątkowego, co pozwala mi codziennie powrócić w te momenty kiedy bylem jeszcze małym chłopczykiem i cala rodzina zbierała się przy pysznym śniadaniu (ryz na mleku zawsze był rano do śniadania). Dla tego teraz chcę zęby i moje dzieci miały takie wspomnienia i bardzo chętnie podam ryz na mleku moim "skarbom" , ale dopiero wtedy jak przekonam się że zdrowy i bezpieczny. Zaczynamy test z Belriso! Belriso, to ryż na mleku. Doskonałe połączenie odżywczego ryżu, pełnego mleka i słodkich sosów lub owoców. Jakość. Produkt wysokiej jakości, tak jak Belriso powstaje z świeżego mleka z wybranych gospodarstw rolniczych, nie zawiera konserwantów. Jest numerem 1 w Polsce wśród produktów tego typu. Składniki (Deser mleczny z ryżem i sosem truskawkowym (15%):mleko, sos truskawkowy (truskawki 41%, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, skrobia modyfikowana, barwnik: karminy, aromat), ryż (8%), śmietanka (7%), cukier, mleko w proszku odtłuszczone, jaja w proszku, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego, karagen, sól, aromat. Warianty smakowe. W tej chwili Belriso może pochwalić się ogromną wariacjom smakową 6 Nowych smaków i 9 dobrze znajomych. Nowości : Belriso Winter, Belriso Hot Pieczone Jablko, Belriso Hot Cynamon, Belriso Choco Strawberry, Belriso Choco Cherry (moj ulubiony), Belriso Krówka. Oraz, już dobrze znane, Belriso: Mleczny, Karamel, Pieczone Jabłko, Cynamon, Truskawka, Wiśnia, Malina, o smaku waniliowym i Czekolada. Jak się mówi: do koloru -do wyboru, każdy znajdzie coś dla siebie na pewno. Cena. Cena Belroso około 1,99 zł./200g. , tyla oddamy za ten deser, w Kauflandzie. Dość przyzwoita cena za ryz na mleku. Inne desery ryżowe znajdują się w tych samych granicach cenowych. Smak. Belriso smakuje jak prawdziwy domowy ryz na mleku, a to naweć i lepiej. Ze względu na różnorodność wariantów smakowych i dużą ilość zdrowych i pysznych dodatków bardzo ciężko stwierdzić jednoznacznie, które z nich są najlepsze. Są świetna alternatywą kiedy mamy ochotę szybko zaspokoić głód czymś lekkostrawnym co zapewni nam dawkę potrzebnej energii. Ja jestem zachwycony deserami Belriso, są pyszne, aksamitne i chce się ich więcej, osoby które próbowały również były zadowolone. Od dziś to mój jogurt! #przyjemniejzbelriso

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować