Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie o czekoladę milke CREAM

Polecane posty

Gość gość

Czy one są jeszcze dostępne gdziekolwiek ? Jeśli tak to gdzie .. Bo niestety wszędzie widzę tylko te małe z nadzieniem oreo jakieś tuck itp itp a te co były kiedyś praktycznie zaniknely .

Gość gość
Allegro, kup sobie z 10 tabliczek na zapas :)

Gość gość
No właśnie ni mam hak zamawiać myślałam że jakiś sklep stacjonarny . Jakaś sieciowka ale dziękuję bardzo .

Gość Josh
A ja proponuję niemieckie czekolady Chateau (różne rodzaje, nawet czarna z wanilią jest zarąbista) albo Moser Roth. Milka się nie umywa. Kiedyś to była najlepsza czekolada do czasu gdy zmienili proporcje w składzie i co tam jeszcze. Już lepsza Ritter Sport. Dawno też nie jadłem Alpen Gold. Zajadałem się truflowo likierową. Kiedyś wszystko robili lepiej. A teraz to walą syropy glukozowe i/lub cukier nawet do pasztetów i lodów.

Gość gość
Autorko, poszukaj w swoim mieście sklepików z niemieckimi produktami spożywka/chemia - tam dostaniesz oryginalne produkty nie te podróby na polske.

Gość Josh
A tak zapomniałem. Żadnych polskich napisów, chyba że nalepka. Ale najlepiej w sklepikach lub na giełdach towarowych gdzie potrafią sprzedawać indywidualnie.

Gość Marany
Ja polecam czekolady Callebauta, i od razu podgrzewacz do tego. Wszystko można kupić na sklep.savpol.pl, ale w innych miejscach pewnie też znajdziesz