Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Czy to grzech ?

Polecane posty

Mam okres i boli mnie podbrzusze, wzięłam już tabletkę ale tez zrobiłam sobie szybki orgazm na rozluźnienie. Czy to ciężki grzech ?

Gość Miasto suraż woj podlaskie
Czemu grzech grzech to kraść studzia kojarzysz gościa od Namysłowa ja od niego odgapiłem i spamuje moim miastem suraż

Nie, to nie grzech, tylko naturalna potrzeba fizjologiczna każdego zdrowego człowieka :) mam nadzieję, że było przyjemnie :)

Gość gość
Lubię walić młodych chłopaków w dóópę. Kocham słuchać jak jęczą gdy ich róócham :D K-ce

Było przyjemnie, ale nie skończyło się na jednym razie. Znowu w to wpadłam, znowu szatan się cieszy :o

Gość De Vis
Jeśli przed zrobieniem tego wiedziałaś, że to źle lub się wahałaś, a mimo to dopuściłaś się tego czynu, to owszem, popełniłaś grzech. Twoje ciało jest świątynią Ducha Świętego, której okazałaś totalny brak szacunku...Pójdź jak najszybciej do spowiedzi i postaraj się, żeby to się więcej nie powtórzyło. Szatan bardzo często po popełnieniu grzechu wmawia człowiekowi, że już nie ma po co się starać, bo i tak wszystko schrzanił, więc może grzeszyć dalej. Nic bardziej mylnego! Nigdy nie jest za późno, żeby wrócić na dobrą drogę. Kluczem jest szczera modlitwa (i nie mówię tu o klepaniu Zdrowasiek) oraz sakrament Pokuty i Eucharystia. Mnie również zdarzało się popełniać ten grzech w przeszłości, ale pokonałam go i żyję w czystości już od grubo ponad roku. Życzę wiary i siły, i pamiętaj że Boże miłosierdzie jest nieskończone i obejmuje KAŻDEGO bez wyjątku!

Gość gość
ale ciemnota!

Gość gość
ja też czesto masturbuje sie prysznicem w czasie okresu. to bardzo rozluźnia i jest przyjemnie