Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zły wojek

seks z córką znajomych

Polecane posty

Gość zły wojek

Witam, Jestem facetem przed 50 i trafiło mi sie cos wspaniałego, któregos wieczoru wracajac z pracy wypatrzyłem na przystanku córke znajomych z rodziny podwiozłem ja do domu i potem ja wypatrywałem zawsze jak jezdziłem tamtedy . Kiedys ona powiedziała wójek ty to jestes fajny facet i ze chciala by takiego meza , ja na to ze fajny to bylem kiedys i wogóle ona na to ze teraz tez jestem sexy i ze chciala by ze mna, ze fantazjuje o mnie i wogóle. Skusiłem sie dała pomacac ,polizac i mi polizala i sex byl niesamowity. Juz sam nie wiem czy dobrze robie ?????

Gość gość
zazdroszcze tez chce młoda sucz.

Gość gość
Ja tez bym taka mloda Pchizde przeoral i mysle***

Gość gość
Lubię t e forumowe fantazje.:-)

Gość gość
Nie dla psa kiełbasa, stare dziady. :p

Gość gość
12:16 ile lat ma ta Sunia?

Gość gość
sunia ma 17 lat .

Gość gość
Odezwał się przepocony dziadek in spe :D

Gość KRUCAFUKS
Co za trole 50 letni prawik fatazjuje jak to z mlodą d**eczką ja mam 31 a moja 20 i szczerze wole ze starszymi z ruwiesniczkami tą trzymam na stare lata ma dobre geny jej matka z***biscie sie trzyma jest rowniez miedzy nami 11 lat różnicy marzy mi sie sex z nimi obiema

Gość Przyjaciel In Specjal
Córcię trzeba sobie wychować, wtedy jest milutka tak jak trzeba. :p

Gość przyjaciel        in spe
Lubie jej cycuszki :)

Gość Przyjaciel In Specjal
sterczące :)

Gość gość
Mężowi się trafił seks z córką przyjaciół która zostawił chłopak. Przyznała że przez dwa lata z chłopakiem takiego wspaniałego rżnięcia nie doznała. Mamy z tą parą wymianę partnerów i wróciła ich córka wcześniej do domu podczas naszej zabawy więc dołączyła.

Gość zły Wójek
Witam, Piszcie co chcecie moge byc emeryt , alena mnie to działa jak eliksir zycia . Te małe sterczace piersi obcisłe dziurki jej zapach malutkie białe pachnace majteczki . jest naprawde wspaniale. Kto miał mloda suczke ten wie.

Gość gość
Bardzo młode lecą na dużo starszych bo mają zawsze silny orgazm lub dwa. Młody tylko się spóści i rozochoci dziewczynę.

Gość gość
Fuj mam 35 lat i w życiu z takim staruchem bym nie chciała blee. Nk chyba ze sama bym juz miala okolo 50tki. Zostawcie te mlode dziewczyny w spokoju zboczence.

Gość gość
Tak tak wszystkie małolaty noszą malutkie białe majteczki:D:D:D

Gość gość
Dla takich mlodych to zadna przyjemnosc. Szkoda mi takich mlodych co to musza sie puszczac z takimi starymi na bank nie maja z tego przyjemności to jest mus. Taka jest prawfa a to ze widac ze niby jej sie podoba to pic na wode.

Gość gość
Bo skoro dla mnie 35 latli z takim starym dziadem to obrzydliwe i aseksuale, a młódką nie jestem to co mowic dla takiej mlodziutkiej dziewczyny.

Gość zły Wójek
alo alo , ja Tej młodej Pani nie zmuszam ona sama chce, a nawet jak ja nie chce to jest obrazona . Powiedziala mi wlasnie ze ze mna jest ok bo z jej chlopakiem to jest szybko i komputer . A ja wylize jej obie dziurki i bzykam w różnych pozycjach i to trwa nie 15 sekund. Ona jest młoda ale chce sobie poskakac a ja Jej to daje i biore swoja przyjemnosc z tego .

Gość gość
I sie facjaty starym babom pozamykały, co mloda to mloda , brawo ty ''zły wójek" bzykaj młodą do bulu hehehe

Gość gość
35 letni facet to kwintesencja męskości, zresztą tak samo jak kobieta 30 plus. Akurat cały temat to lipa ale nie wierzę że 35 latek dla równolatki jest stary. Idąc tym tokiem myślenia jego równolatka to już żywy trup.

Gość gość
Mysle ze nie do konca tak jest , kobiety po 30 usparwiedliwiaja wszysko kasą że młoda poleciała na kase , jezeli zły wójek jest przystojny wysportowany i daje dobry sex to ma prawo bzykac młoda a ona ma prawo tego chcieć i tyle.

Gość niedźwiedź i owieczka
Mam analogiczną sytuację co Autor ale szczoch który się do mnie dostawia podpada chyba jeszcze pod paragraf i muszę doczytać czy ta granica 15 lat to musi być skończone 15 lat czy rozpoczęte bo nie kumam. W ogóle trzeba uważać na takei smarki bo chormony w nich buzują i gotowa zgwałcić faceta. Ta moja nachodzi mnie w domu pod pozorem naprawy laptopa ale jak widzę co jej "padło" to od razu wiem, że zrobiła to specjalnie by mieć pretekst żeby znowu przyjść i się mizdrzyć do mnie. Dla mnie to trochę chore bo nigdy nie myślałem o dziewczynach w tym wieku ale sytuacja przypomina trochę jakby owieczka weszła do jaskini niedźwiedzia i się sama spytała czy niedźwiedź ma ochotę na owieczkę. No niedźwiedź nie miał tego w planach ale zaczyna szybko nabierać ochoty ;D

Gość gość
Moj kolega ma 43 lata a jest w seks ukladzie z 18 od dwoch lat. Oczywiscie jakies stare baby beda zazdroscic mlodej ze sie bawi dobrze a same to robilyscie jak bylyscie mlodsze.

Gość gość
dokładnie tak jest Panie te które maja odwage tak robią , pamietam jak byłem w łodzi w takiej knajpie OVO miałem chyba 18 lat były tańce bo grał jakis gosc na gitarze udawał Elvisa i tanczylem z jakimis starszymi paniami potem wspólne palenie fajek przed knajpą i jakies stanie w toalecie i czekanie na klop wkońcu wspólne sikanie razem w jednej kabinie bo 2 zajeta i w koncu musiałem jej lizac patele a w nagrode dostalem super loda a Ona miala ze 40 lat i mezatka .

Gość gość
A i co wazne , to pamietam jak mowial ale mlody k***seeek slodki i jak lize jaki uroczy jak mnie dobrze lizesz .

Gość gość35lat
Niby czego mam zazdrościć młodej dziewczynie? Że się bzyka ze starym, to ja już wolę moich ròwieśników. Nawet taki kolo 40tki jest ok ale 50latek, blagam jest tylu mlodszych, zadbanych facetów co takiej 18tce bo takim starym. Niby jaki on lepszy w lózku blagam was nie pocieszajcie sie tak, bo to żałosnem. Tak samo jak moja kolezanka ma 45 lat i spotykala sie z mlodszymi o 10 lat chlopakami, wydoili z niej kase ile sie da i puscili kantem. Mlode jedrne cialo kontra stare to nigdy nie jest pociàgajace dla mlodej. Gdy mialam 20 lat i bylam w wieku tartacznym to moglam miec kazdego, mialam mega powodzenie a takie dziadki tez sie do mnie dobieraly, to rzygac mi sie chcialo na samą mysl o takim staruchu. Raz sprawa wyladowala na policje bo sie jeden nie chcial odczrpic. Nie dla psa kielbasa jak to ktos wyzej odpisal. Jak jakas mloda chce byc z duzo starszym to albo p kase chodzi albk nie miala dobrych telacji z ojcem i szuka akceptacji u starszych, ale pociągu fizycznego nie ma.

Gość gość
@ niedźwiedź i owieczka dziś Mam analogiczną sytuację co Autor ale szczoch który się do mnie dostawia podpada chyba jeszcze pod paragraf i muszę doczytać czy ta granica 15 lat to musi być skończone 15 lat czy rozpoczęte bo nie kumam. W ogóle trzeba uważać na takei smarki bo chormony w nich buzują i gotowa zgwałcić faceta. Ta moja nachodzi mnie w domu pod pozorem naprawy laptopa ale jak widzę co jej "padło" to od razu wiem, że zrobiła to specjalnie by mieć pretekst żeby znowu przyjść i się mizdrzyć do mnie. Dla mnie to trochę chore bo nigdy nie myślałem o dziewczynach w tym wieku ale sytuacja przypomina trochę jakby owieczka weszła do jaskini niedźwiedzia i się sama spytała czy niedźwiedź ma ochotę na owieczkę. No niedźwiedź nie miał tego w planach ale zaczyna szybko nabierać ochoty ;D x Czynność seksualna z małoletnim poniżej 15 roku życia - ciężar gatunkowy: występek - przepis karny: art. 200. k.k. - grożąca kara: pozbawienia wolności od lat 2 do 12 - strona podmiotowa: umyślna w zamiarze bezpośrednim i quasi-ewentualnym - możliwość odpowiedzialności nieletnich od 15 roku życia typ kwalifikowany / uprzywilejowany: nie / nie

Gość gość
gość dziś Moj kolega ma 43 lata a jest w seks ukladzie z 18 od dwoch lat. Oczywiscie jakies stare baby beda zazdroscic mlodej ze sie bawi dobrze a same to robilyscie jak bylyscie mlodsze. :D:D:D To juz 2 lata ta laska ma 18 lat?:D:D:D Aha:classic_cool: