Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ta idiotka Lewandowska jest regularnie wyśmiewana na Facebooku...żałosna

Polecane posty

Gość gość

celebrytka która ''jedzie'' na nieswoim nazwisku... jej pożal się boże rady albo przepisy w tym słynne ''pączki'' tak to jest jak wiocha próbuje robić z siebie damę :D czy te \\celebryty\\ nie widza ze robią z siebie debilki ? a moze one faktycznie są zj******i debilkami bez mózgu ?

Gość gość
Dlatego trzeba pie%olić te jej fb i inne netowe konta, bo kazde wejście to dla niej lajk i poczucie fejmu.

Gość gość
Widac ze nie masz zielonego pojecia czym zajmuje sie Lewandowska, to ze ma takie nazwisko jak maz....ulzylo by ci gdyby uzywala panienskiego? Zal ci doope sciska, ze nic w zyciu nie osiagnelas.

Gość gość
Ja juz rzygam nimi oboje,dlatego koniec z onetem, interia itp bo tam codziennie te mordy do zerzygania juz

Gość gość
Ja tak samo, wszędzie te same zakłamane sprzedajne świnie. Pocieszam się tym, że ich 5 minut niedługo minie (i pojawią się nowe świnie), dobrze że przed świetami zepsuł mi się telewizor :D nowego już nie kupuje :) a onetów, interii, o2 itp nie odwiedzam, nie interesują mnie już te niusy, na większość spraw i tak nie mam wpływu, wolę być nieświadomą szarą masą, za dużo czasu spędzam w necie zamiast żyć jak inni. Kaczyński nie ma konta, internetu, fejsbuka, starą komorkę i rządzi krajem :D