Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natkaa1

Zawsze będę sama

Polecane posty

Myślę, że już zawsze będę sama. Mam 18 lat i nigdy nie miałam chłopaka (wątpię, że to się zmieni). Jestem bardzo nieśmiała i nie potrafię z nikim rozmawiać.

Gość gość
Ja mam 22 lata i powiem Ci, że chyba lepiej jest samemu. Nikt Cię nie oklamuje, rani, zawodzi itd. Mam dość fałszu i głupoty u ludzi.

Gość gość
Mam 25 lat nie mam dziewczyny. Z jakiego województwa jesteś autorko? Ja z Wielkopolski.

Gość gość
Pamiętaj ze podstawa atrakcyjności u kobiety jest wygląd. Zaraz mnie ludzie zjadą, ze charakter, ale to wygląd wpływa na pewność siebie, Wiec jednak wygląd dzierży palmę pierwszeństwa. Po drugie wiedz że wygląd to jest naturalna uroda pomnożona przez to jak mocno o siebie dbasz. Ja do tej pory nie umiem tego zrozumieć, przecież kobieta co dba o siebie tak mocno przyciąga facetów że głowa mała. Dlaczego nie ma dziewczyn takich co w sytuacji rozpaczy całkowicie skupiają się na dbaniu o siebie, stawiają to sobie za swój cel życiowy i cały czas poprawiaja urodę? Przecież to takie łatwe w porównaniu do mężczyzn gdzie u nich liczy sie charakter, który albo jest niezmienny albo jego zmiana jest tak cholernie trudna ze prawie awykonalna. Ja zazdroszczę kobietom ze musza się skupić jedynie na czymś tak plastycznym jak wygląd, gdyby tylko na tym polegało moje zadanie postanowiłbym że będę o niego dbał 24h na dobę.

Gość gość
A moze ja jako kobieta mam wieksze ambicje niz samo dbanie o wyglad? Robie to, choc z rozna intensywnoscia, musze miec tez czas na rozwoj duchowy, intelektualny. Musze myslec o swojej przyszlosci i zapewnieniu bytu oraz funduszy na dbanie o urode, bo zzera to kosmiczne ilosc****eniedzy!

Gość gość
gość dziś Ale ja nie mówię co jest słuszne, lub niesłuszne. Odpowiedziałem na pytanie, czyli co sprawia że faceci są przyciągani do kobiety. Mówienie że wygląd się nie liczy i ważne jest dobre serce to oszukiwanie Was, mydlenie Wam oczu i częsty powód rozczarowań. A jeśli chodzi o kasę to nie wszystkie czynności są kosztowne. Bieganie i dobre odżywianie są prawie za darmo. Medycyna naturalna też nie jest droga. Jeśli chodzi o kosmetyki to te do makijażu ze średniej półki cenowej niewiele różnią się od tych najdroższych, a prawie każda kobieta się maluje. Styl i fajne ubieranie się można fajnie zorganizować w second handach. A jeśli chodzi o drogie kremy przeciwzmarszczkowe i zabiegi upiększające w SPA to wszystko pójście na łatwiznę i nic czego nie dałoby się zreazlizować za darmo. Potrzebne są po prostu chęci i wysiłek. Skoro wy miałyście problem w zauważeniu tego co opisałem, to może Wy jako kobiety będziecie w stanie otworzyć mi oczy, jak w takim razie ja jako mężczyzna mogę zmienić swoją osobowość, żeby kobiety do mnie waliły drzwiami i oknami.

Gość gość
dbać o siebie znaczy mieć pieniądze i to nie małe. I jakie wielkie szczęście jest w tym dbniu. Facetów sznurek a szczęścia żadnego. Trzeba jakoś wyglądać i być.

Gość gość
Tak. 18 lat to czas na naukę a nie na poryw do facetów