Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malwinox92

Śmieszne zachowanie mojego byłego

Polecane posty

Byłam z facetem jakiś czas, myslalam ze mówiąc do mnie ,KOCHAM'' wypowiada je szczerze.. ale nie wiedziałam jak moglam bardzo sie mylic.. On wyjechal za granicę, ale poklocilismy sie przez jego zazdrość. Myslalam ze wszystko się ułoży, byłam zła na niego bo zerwał ze mna tak z dnia na dzień, potem juz były tylko docinki.. On odnowił kontakt z jakas dziewczyna z ktora spotykal sie kilka lat temu (teraz wyłącznie przez internet Ona była w Polsce On za granicą) i śmiał nawet raczyć ustawić sobie z nią w związku na facebooku kilka dni od rozstania się :D Do tego komentarze i posty jak bardzo sie o nią stara i kocha. Nie wiedziałam ze ludzie mogą łączyć sie przez internet :P..

A kiedy zalozyłam konto fikcyjne i z nim pisalam, On wyśmiewał sie , ze smieszy go ten zwiazek bo przez internet i ze na pewno z tego nic nie bedzie.. :p Jak dobrze ze z nim nie jestem :)))))))

Gość gość
ta dziewczyna też niezła kretynka

wysłałam jej te screeny rozmów to powiedziała, ze pewnie chce ich tylko skłócić i zebym dala sobie spokój :D więc dałam, juz na zawsze. Potem On do mnie napisał ze mam jazd zadnych nie robić a kiedy zapytalam sie cyz ja kocha powiedzial ze nie chce o tym gadac i to nie jest rozmowa na facebooka..

Gość gość
zal ci d**e sciska....