Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna10

Błagam o pomoc mam czas do jutra inaczej wylądujemy z dziećmi na ulicy

Polecane posty

Gość Justyna10

BŁAGAM o pomoc uciekliśmy z dziećmi przed naszym oprawca który sie znęcał nad nami psychicznie wynajęłam mieszkanie zeby dzieci wkoncu miały spokój ,z wiązu z przeprowadzką zostały mi zawieszone świadczenia przez biurokracie ustawy Poszukuje osoby która jest wstanie nam pomóc dzisiaj albo byłaby w stanie udzielić mi pożyczki w kwocie 2500 tys złotych. Pieniądze potrzebuje na jutro na zapłacenie za mieszkanie nie mam nikogo oprócz dzieci Błagam o pomoc oddam w ratach nie większych niz 200 zł tylko osoby konkretne, i zdecydowane.inaczej wylądujemy na ulicy mam zanik mięśni i nie jestem w stanie isc do pracy Błagam o jaką kol wiek pomoc juz nie wiem co mam robić najstarsza córka 12 letnia panicznie sie boi bo nie mamy gdzie isc bank.credit-agricole numer konta 23 1940 1076 4622 7516 0000 0000

Gość gość
Są schroniska dla matek z dziećmi. Bank znalazłaś to i z tym sobie poradzisz. Powodzenia :)

Gość gość
Ktos wyzej dobrze napisal, idz do schriniska. Chyba nie wierzysz w to ze ktos obcy pozyczy ci taka kase:O

Jeśli to prawda, to współczuję ciężkiej sytuacji, ale brzmisz bardzo niewiarygodnie. Jest już dość późno by spisać umowę pożyczki i podajesz numer konta. Chyba liczysz na to, że ktoś Ci uwierzy i w ciemno przeleje tę kasę?

Gość Justyna10
Dom Samotnej Matki - zasady przyjęcia Do Domu na czas określony (maksymalnie do 12 miesięcy) przyjmowane są: •matki z dziećmi do lat 3, które z uwagi na sytuację życiową i rodzinną (często spowodowaną przemocą w rodzinie)•matki przed porodem (od 6-go miesiąca ciąży, moje dzieci skończyły 3 lata juz sie dowiadywałam

Gość gość
Bylo nie brac bad boya.

Droga Justyno, widzę, że problemy z pieniędzmi masz od dawna http://www.pomagierzy.pl/pomoz-32.html i wiele imion także... "PROSZĘ O POMOC DLA DZIECI 2015-09-23 13:58:25 Dodał: ewa Województwo: świetokrzyskie Miejscowość: Busko Zdrój POMOC DLA DZIECI . W POSTACI ŻYWNOŚCI UBRAŃ ,SŁODYCZY DLA DZIECI ,ŚRODKÓW CZYSTOŚCI LUB ARTYKUŁÓW SZKOLNYCH ZDAJE SOBIE SPRAWĘ ZE NIE KAŻDY JEST W STANIE POMÓC FINANSOWO,BYŁAM W 2013 ZGŁOSZONA DO SZLACHETNEJ PACZKI I TAK POMOGLI.znalazł się darczyńca był to nowo otwarty hotel naobiecywali gruszek na wierzbie mi i dzieciom .ale na tym się skończyło wyraziła zgodę na udział w tv chcieli zrobić sobie reklamę ,przeciągali finał do kutego mieli zabrać nas do hotelu na ferie a ekipa miała zrobić remont no ale na obietnicach się skończyło przywieźli kaloryfery drzwi dywan i płytki zostawili pod domem i odjechali i powiedzieli ze się wycofują .Jak potem sie okazało pani dyrektor generalna hotelu która nas wybrała jako rodzinę, została zwolniona z tego hotelu .Choruje na zanik mięśni wychowuje sama 3 dzieci 10l 6l i 2,5 roku mam zadłużenie za wode na 4 tyś z przyczyn wari, nie jestem w stanie tego spłacić a mam nakaz sądowy .Jeśli ktoś jest wstanie choć trochę nam pomóc ,będziemy wdzięczni z całego serca . NIE MAM NIC DO UKRYCIA I MOGĘ ZAPROSIĆ NA HERBATĘ 730756323 ewa2684@interia.pl Nr konta: 23 1940 1076 4622 7516 0000 0000 Dane kontaktowe: E-mail: ewa2684@interia.pl Tel.: 730756323"

Gość gość
Mało prawdopodobne jest żeby ktoś pożyczył obcej osobie taką kase ja osobiście może pożyczyłabym takie pieniądze rodzinie ale obcej której nie znam na pewno nie.

Gość gość
Inac detektywie, dobrze , ze zdemaskowales

Gość Justyna10
inaccessible89 dziś Jeśli to prawda, to współczuję ciężkiej sytuacji, ale brzmisz bardzo niewiarygodnie. Jest już dość późno by spisać umowę pożyczki i podajesz numer konta. Chyba liczysz na to, że ktoś Ci uwierzy i w ciemno przeleje tę kasę? Re może i brzmi niewiarygodnie ale prawdziwie nie mam nic do ukrycia przeżyliśmy z dziećmi piekło i zero pomorzy znikąd nie mam nic do ukrycia uciekliśmy z dziećmi tylko z 2 walizkami wynajęłam mieszkanie żyjemy skromnie nawet świąt nie mieliśmy bo nie wiedziałam ze procedury z przeniesieniem świadczeń bedą tak skomplikowane

I dopiero dziś po południu Cię oświeciło, w jakiej sytuacji jesteś? Trzeba było najpierw zaplanować, potem działać. To raz. Dwa. Chcesz te pieniądze pożyczyć, z czego oddasz? Masz nieustanne problemy finansowe od lat. Nie szukasz możliwości dorobienia, a datków i pożyczek.

BTW zakładając, że chciałbym Ci pożyczyć, jak sobie wyobrażasz, że przed jutrem dojadę do Twej miejscowości i znajdę notariusza? Czy chciałaś pożyczki na słowo honoru?

Gość gość
a kwotta 2,500 to za co? takie drogie mieszkanie wynajelas, zerujesz na doborci ludzkiej, wspolczuje ci, ale szukanie naiwnych mnie drazni. a to nie pierwszy raz.

"zostały mi zawieszone świadczenia przez biurokracie ustawy" "przeżyliśmy z dziećmi piekło i zero pomorzy znikąd" A te świadczenia to nie pomoc? Przysługuje Ci co najmniej 1000+ plus zapewne renta oraz alimenty od partnera na dzieci. Zrozum, każdy z nas ciężko pracuje na swoje pieniądze, a Ty przez miesiąc liczysz, że coś "samo się ułoży", a potem żebrzesz, zamiast wcześniej rozwiązać problem.

Gość gość
NO BEZ JAJ :D mam ciotkę pracująca w mopsie i nie pociskaj kitów że nie masz za co czynszu zapłacić i nagle cię przycisnęło. bo dla takich matek z dziećmi są i zasiłki i dotacje właśnie do czynszu, rachunków za prąd, gaz, wodę, sponsorowana wyprawka do szkoły, paczki z ubraniami i żywnością - szczególnie w okresie BN, a nawet kwoty pieniężne na zakup wegla. Tak że se błagaj i szukaj frajerów gdzie indziej.

Gość Justyna10
nie ze mnie oświeciło tylko dzwoniłam do gminy bo mi maja wyrównać świadczenia a ze pieniędzy nie ma na kacie wiec zadzwoniłam zapytać czy wyszedł przelew i pani mi powiedziała ze pieniądze dostane do stycznia ostatniego

Gość gość
a zanik miesni to chyba choroba kwalifikujaca sie do swiadczenia rentowego?

Gość gość
Jestes typowym patolem, ktory nie pracuje (zanik miesni?) za ton rozpladza sie na potege i zebrze, kupujac czy wynajmujac rzeczy, na ktore go nie stac (u mnie w miescie - duuuuzym - mieszkanie za 2500 to luksusy, w swietokrzyskim gdzie rzekomo mieszkasz to chyba palac).

Gość gość
ok nikogo tu nie naciagniesz

Gość Justyna10
Mowie ze mi zawiesili świadczenia nie mam od października świadczeń i mogę to udokumentować za mieszkanie place 1500 ale mam zadłużenie z listopada

Gość gość
Justyna10 dziś nie ze mnie oświeciło tylko dzwoniłam do gminy bo mi maja wyrównać świadczenia a ze pieniędzy nie ma na kacie wiec zadzwoniłam zapytać czy wyszedł przelew i pani mi powiedziała ze pieniądze dostane do stycznia ostatniego Justyna albo Ewa bo zmieniasz imiona XD ale numer konta bankowego ciągle ten sam :D Urzekła mnie twoja historia, chyba skontaktuje się z twoim bankiem w celu weryfikacji danych, a potem gopsem.

Gość gość
Ej Justyna, jak to jest że ponad rok temu pisała tu jakas Ewa, a konto bankowe macie te same 23 1940 1076 4622 7516 0000 0000 (tu podziękowania dla inaccessible89, za link)

Gość gość
chcesz pozyczyc i potem oddac taka kwote, to za co bedziesz zyc? w kolko wpadasz w spirale. zreszta, nikomu nie leci z nieba. kazdy ma swoja historie i problemy.

Gość Justyna10
proszę bardzo a co do imion i jedno i drugie jest moje powiedziałam ze nie mam nis do ukrycia i nie mieszkam w świętokrzyskim

Gość gość
I przez takie tepe naciągaczki jak Autorka ludzie nie chca pomagać również tym co naprawdę tej pomocy potrzebują. Smutne.

Gość gość
Justyna10 dziś proszę bardzo a co do imion i jedno i drugie jest moje powiedziałam ze nie mam nis do ukrycia i nie mieszkam w świętokrzyskim. no widzisz krętaczko i oszustko, to od ponad roku masz długi i nie masz za co żyć, a dziś piszesz że teraz od października kasy ci nie płacą. Weź nie piernicz, bo nawet na dzieciaki +500 dostajesz. A po mojemu to jesteś zwykła oszustka i naciągaczka.

Gość Justyna10
Ja nikogo nie zmuszam do dania nie mam zamiaru nikogo naciągnąć można sporządzić umowę pożyczki ale juz nie chce dziękuje za osądzenie mnie góry

Gość gość
Z******ta jesteś. Świadczenia ci zablokowali, a do pracy nie pójdziesz. Ze świadczeń nie utrzymasz dzieci i najmu mieszkania. Musisz pracować , innej opcji nie ma. Kiedyś byłam w podobnej sytuacji i wiem doskonale jak to jest. Tylko ze ja nigdy nikogo nie prosiłam o pomoc finansowa. Pracowałam od rana do nocy, łapałam się każdej pracy i żyłam, z dnia na dzień coraz lepiej.

Gość gość
Napisz ze miesiąc jako Stanisława XD z opolskiego, bo musiałaś uciec z zadłużonego mieszkania w świetokrzyskim.