Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalula111

Czy ta sukienka jest odpowiednia na studniówkę?

Polecane posty

Gość ulalula111

Chciałbym założyć taką sukienkę (link do sukienki: https://szafomania.pl/pl/p/Sukienka-Porky/1447) na moją studniówkę. Kobietki, proszę doradźcie mi, czy ona nie jest zbyt wyzywająca? Mam już dość słodkich jak cukierek różowiutkich, rozkloszowanych i księżniczkowatych sukienek. Ta moim zdaniem jest seksowna, elegancka poprzez swój kolor oraz bardzo kobieca, ale napiszcie proszę co wy sądzicie. Kolejne pytanie odnosi się do mojego największego problemu, czyli biustonosza... jaki do niej założyć? Nie chcę iść bez, bo mam duży biust i na pewno nie będę się czuła komfortowo podczas szaleństw na parkiecie. Najlepiej jeśli posiadałby baaardzo cieniutkie ramiączka. Jeśli wiecie gdzie taki znajdę to dajcie znać :) teraz już ostatnie pytanie :D mam zamiar założyć szpilki, ale nie wiem jaki kolor będzie najlepiej wyglądał... może czerwony? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi

Gość gość
są specjalne biustonosze do sukienek z głębokim dekoldem, w większości sklepów z bielizną znajdziesz, w sklepach internetowych też, nie jest problem je znaleść, wystarczy poszukać. sukienka bardzo ładna, kobieca, ale wg mnie błyszczące czerwone szpilki sprawią, że ta kiecka straci swój kobiecy urok i faktycznie zrobi się lekko wyzywająca, stawiałabym na jakiś stonowany odcień czerwieni albo coś delikatniejszego. Daruj sobie dodatki w odcieniach brązu, beżu, zieleni, bo faktycznie będziesz zbyt dojrzale wyglądać :)