Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sinnersneversleep

Skuteczne odchudzanie

Polecane posty

Gość sinnersneversleep

Mam 18 lat i chciałabym schudnąć. Staram się jeść dziennie około 1500 kcal ,przy czym spalam około 500 na intensywnych ćwiczeniach aerobowych( codziennie po godzine).Ograniczam słodycze,jednak są one moją największą słabością.Jaką diete powinnam stosować,i co zmienić żeby zrzucić około 6 kg?

Gość Fiora1
Polecam dorzucić suplementacje thermo speed z Olimpu, u mnie sprawdził się, jak waga stanęła nawet przy codziennych treningach. Spadło kolejne 4 kg w 3 tygodnie ^^

Gość ulka78
Moim zdaniem najlepiej pomyśleć o odchudzaniu za pomocą diety i fajnych ćwiczeń, które wpływają korzystnie na nasz organizm. Możesz nawet kupić sobie jakiś sprzęt do ćwiczeń w domu. Wiele ciekawych takich urządzeń znajdziesz na: http://profitness.pl/ . Mają tam bardzo ciekawe propozycje.

Gość eryka74
Chyba trochę przesadziłaś z ucinaniem kalorii- tym bardziej że 1/3 spalasz podczas ćwiczeń, nie mówiąc już o tym, że organizm na samo funkcjonowanie pobiera sporo kalorii. Skuteczne odchudzanie to według mnie zbilansowana dieta+ ćwiczenia+ suplement ( np. Piperine max). Powodzenia!

Gość nelka8
Ciągle się odchudzam, a efektów nie widać. Myślę, by zastosować się do tych wskazówek- http://www.topweight.pl Myślicie, że warto?

Gość Ewelina D
Jeżeli będziesz mieć ujemny bilans kaloryczny i nawet trochę ruchu to na początek powinno wystarczyć. Później możesz dorzucić jakiś spalacz - ja używam Thermo speeda i polecam go przetestować, bo mi się świetnie sprawdza - mega nakręca metabolizm.

Gość Rozaliaz
Świetną opcją na podkręcenie metabolizmu i szybsze spalanie tłuszczu jest Thermo Speed z Olimpu. U mnie w tamtym roku przed latem sprawdził się idealnie. Zaczęłam brać w maju a na lipiec ciałko było super :D