Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannaklara

postanowienie noworoczne ,dieta!

Polecane posty

Gość pannaklara

Które z was kolejny rok z rzędu postanawia zacząć dieta od nowego roku ? No właśnie ja też, tyle razy probowalam a jakos mi nie idzie. Ciężko mi trzymać diete, jak inni w domu jedzą takie dobre rzeczy :( Jak sobie z tym radzicie? Mozecie polecić jakieś suplementy, czy produkty ktore wspomagaja odchudzanie?

Gość gość
Radzę Ci jeść to co oni a w mniejszych ilościach. My odzywiamy się zdrowo, ale gdy mamy ochotę zjeść schabowego to go jemy, ale nie 3 wielkie kotlety, tylko jednego małego, trochę ziemniaków i wielką kope surówki. Nie wiem czy jesteś mama, czy mieszkasz z rodzicami ale jeżeli masz swoją rodzinę i w miarę małe dzieci to czym prędzej naucz się zdrowego gotowania. Frytki tylko pieczone z blachy,kebab zrób sama(o niebo lepszy ),schabowy tez może być ale raz na jakiś czas. Ja przez pierwszy rok po porodzie jadłam śmieci. Kurczak i frytki smażone w głębokim tłuszczu,syf,syf,syf. Nauczyłam się zdrowo jeść i nawet mąż nie protestował a syn jest zdrow jak ryba, 0 infekcji itp. Pozdrawiam

Gość gość
Mojaznajoma jem od poniedziałku do piątku tylko 1 posiłek dziennie - lunch. Stołuje się w firmowej stołówce, więc myslę, że po prostu je tam co dają - więc jest to normalny obiad. A w weekendy je już normalne posiłki (śniadanie, obiad, kolację). Twiierdzi, że schudła w ten sposób 13 kg, a jej mąż 20. Ale nie wiem w jakim czasie. Mówi, że z początku było trudno z tym jednym posiłkiem dziennie, ale już wpadła w rytm, że w dniach w których pracuje je tylko obiad w pracy - i jest ok. Do lamusa więc rady o 5 małych posiłkach dziennie

Gość gość
https://www.facebook.com/spalacztluszczu/ Osobiscie polecam, zaczelam stosowac pod koniec listopada i juz w swieta dostłam komplementy od rodziny i znajomych ze ladnie wygladam i widac efekty :) jestem bardzo zadowolona

Gość masios222
sama wiem po sobie jak miło jest usłyszeć od rodziny znajomych,że się świetnie wygląda;) ja dzięki African Mango http://afrikanmango.pl zrzuciłam nadmiar kilogramów ;)

Gość gość
najzdrowiej jest jesc 3 posilki dziennie. 5 to nie wiem kto wtmyslil, chyba jakis lamus zeby nakrecac gastronomie, bo kto ma czas zeby jesc regularnie co 2 godziny, chyba tylko jakies kury domowe. Poza tym czeste jedzenie pobudza apetyt a zanim sie strawi jedno to juz sie laduje do zoladka kolejne :/

Gość Fabrycja
Sama dieta nie wystarczy, ruszcie tyłki na siłownie albo jakieś zajęcia grupowe :D U mnie ostry plan - ponad 10 kg mam do zrzucenia - zumba 2 razy w tygodniu, 2 razy siłownia i bieganie w wolnych chwilach. Pierwszy raz kupiłam spalacz - thermo speed - i mam mega kopa na treningach. W życiu się tak nie wypociłam :D

Gość gość
chcesz schudnąc ?zrobic sylwetke ?miec dostep do dietetycznych przepisów , oraz nielimitowanych porad to zapraszam ,pelna motywacja oczko.gif to sie moze udac wszystko zalezy tylko od ciebie ,zacznij działać nie tracac czasu na samodzielną naukę,my cie nauczymy diety i treningów wszystko online sprawdz http://potreningu.pl/raw/plans/redirect.php?i d=xbcnmwrhhcmcvm&amp

Gość Cecylia33
Therm line fast świetnie się sprawdza przy ujemnym bilansie i nawet małej aktywności :D

Gość kizomba
ja też robię co jakiś czas podchody do odchudzania, a potem jakoś się to rozmywa i kolejna próba nieudana, może tym razem będzie lepiej..motywacja mi urosła bo czeka mnie ślub, dodatkowo słyszałam dobre opinie o Iqgreen, więc dla pewniejszego efektu, będę się wspomagać jeszcze tym suplementem..musi się udać :)