Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zdarzenie na profesjonalnej saunie męsko damskiej

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem osobą, która chodzi na saunę, aby się napatrzyć na nagie panie (chociażby dlatego, że te najatrakcyjniejsze najczęściej wchodzą w ręczniku), a ze względów zdrowotnych. Wczoraj natomiast usiadła pode mną, przede mną (rządek niżej) młoda pani o bardzo atrakcyjnej sylwetce. No i o ile nigdy nie miałem z tym wcześniej problemu... tym razem miałem silny wzwód nie do opanowania... posiedziałem przez to 2x dłużej, próbowałem zamaskować jak to tylko możliwe, ale i tak jak się podniosłem, penis stał poziomo, co na pewno było wyraźnie widoczne...:( Jak Panie odbieracie takie sytuacje?

Gość gość
obrzydliwy jestes , oblesny, chodzisz ze sterczacym fiutem

Gość gość
raz mi sie tez zdarzylo i od tamtej pory chodze tylko na sauny gdzie wchodzi sie w strojach, nie bede robil z siebie zboka i idioty, nie daj Boze bylaby tam jakas znajoma mi osoba, nie bede psul swojego dobrego imienia.

Gość gość
Dlatego nie chodzę do sauny. Nie lubię widoku nagich ludzi, czasem nawet przez damską szatnie na basenie trudno przejść bez obrzydzenia :O Bo zawsze musi się znaleźć ktoś co lubi się obnazyc, zamiast przebrać się "od połowy do połowy" jak przystało w miejscu publicznym :O A tak swoją drogą, nie miałeś ręcznika żeby się jakoś zasłonić?

Gość gość
Miałem, ale na ręczniku siedziałem, więc jak wstałem, to siłą rzeczy przez chwilkę byłem odsłonięty. Myślałem, że uda mi się szybciej owinąć ręcznikiem, ale przydepnąłem i chwilę to trwało... Myślałem, że się spalę ze wstydu...