Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak się czułyście pod koniec 1 trymestru?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja sie czuje nawet dobrze. Dziś mam 11t0d i ani razu nie wymiotowałam. Miałam lekkie mdłości i awersje do potraw mięsnych zresztą do tej pory mam. Piersi raz bolą raz nie. I w ogóle nie czuję że jestem w ciąży nie mam żadnego takiego odczucia e podbrzuszu nic kompletnie. Czy wy tez tak miałyście?

Gość gość
Ja rzygałam jak kot, rano i po 10 razy dziennie - byłam strasznie wrażliwa na zapachy: jedzenie, perfumy, papierosy. No i po mnie zaczęło być widać już pod koniec, bo ja zawsze szybko tyję w ciąży. W 13 tygodniu miałam brzuch jak niektóre kobiety w 25.

Gość gość
Normalnie się czułam. ciesz się tym stanem po prostu! :)

Gość gość
To sie cieszcie. Bo ja rzygam i rzygam i nie moge normalnie wyjsc z domu. Leci 11tc.

Gość gość
Współczuje wam tego rzygania. A czujecie ze to dziecko jest w brzuchu? Czy brzuch odczuwacie jak przed ciąża? Niby się cieszę że mnie to ominęło ale też mnie to troche martwi. Ponoć w kolejnych ciążach wcześnie widać brzuch. U mnie tylko ja i mąż coś widzimy ale naprawde troche

Gość gość
Ja 12 tydzien. Mam mdlosci caly czas, wrazliwosc na zapachy, w pracy ledwo siedzie. Moim zdaniem nie widac jeszcze u mnie brzuszka.

Gość gość
Nie czuje sie brzucha, brzuch ciazy dopiero w 3 trymestrze a i to nie zawsze. No czasem dziewczyny maja jakies twardnienia, skurcze, czasem ciagna wiazadla. Ja w 11tyg jeszcze mialam straszne mdlosci i bylam oslabiona. Teraz mam 15 i juz sie czune w miare. W 1 ciazy juz w 12 tygodniu sie czulam swietnie.

Gość gość
źle. mdłości nadal męczyły, wymioty nie ustawały. totalne osłabienie, lezałam jak kłoda. za to w w 3 trymestrze jest super. W 9 miesiacu czuje sie o niebo lepiej niż w I trymestrze

Gość gość
Gosciu, tez leze jak kloda. Idealne porownanie. Kiedy to sie skonczy? Juz schudlam 7 kilo. Nie mam sily...

Gość aurelia_
Najgorsze są te mdłości i zmęczenie... Wam coś pomagało na mdłości? Bo mi nic, żadne migdały, sucharki... Słyszałam, że są jakieś krople z wyciągiem z imbiru. To chyba te http://www.imbifem.pl/ . Znacie?