Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w waszych rodzinach tez uznaje sie lekarzy za bogów i geniuszy wiedzy?

Polecane posty

Gość gość

czy w waszych rodzinach tez uznaje sie lekarzy za bogów i geniuszy wiedzy?

Gość gość
bo u mnie na wsi jak ktos slyszy ,że jakas kobieta ma męża lekarza to az kipi z zazdrosci i zawisci .... Moja babcia ostatnio dowiedziala sie ze córka sąsiada ma chłopaka na medycynie ,to az krzyczała :"patrzcie sie jak sie to wackowi udało w zyciu,że córka złapala Boga za nogi i lekarza bedzie mieć za męza" Kiedy idą do osrodka zdrowia do lekarza to tak jakby szli do Boga..płaszcza sie przed lekarzem i nie wiedza jak sie odezwac bo to dla nich ktoś mega ważny i z prestiżem... tez tak w waszych rodzinaCH szanujecie lekarzy ??

Gość gość
Ja jestem lekarzem w małej miejscowości 20 000 i nie mogę znaleźć właściwej kobiety, to co to za szczęście mieć męża lekarza?

Gość gość
moja babcia za kazdym razem daje łapówki jak chce sie położyc na oddzial do szpitala i porobic badania za darmo:):) ja juz mam dosc tego ,że oni tak przyjmuja te łapówki od starych emerytek.

Gość gość
Wręcz przeciwnie. Moja rodzina twierdzi, że większość lekarzy to debile z dobrą pamięcią, bez sumienia i z kompleksem boga. Lekarz to może być głupek i 3/4 studentów medycyny to obecnie idioci.

Gość gość
Nie :) u nas raczej uważa się lekarzy za zło konieczne. Należy być dla nich miłym bo wiadomo, ale ma to związek jedynie ze strachem a w żadnym razie nie z szacunkiem. Jak ktoś zostaje lekarzem myśli się raczej że taka osoba chce się ustawić a nie pomagać ludziom. Nikt nie szanuje lekarza prawdziwym szacunkiem, jeśli o to pytasz. Mieszkamy w miasteczku niewiele większym niż większa wieś

Gość gość
Nie wiem jak inni, ale ja uważam ludzi studiujących kierunek lekarski za pilnych i upartych na pewno, ale czy na pewno wszyscy są wybitni? Myślę, że trzeba odróżnić lekarza rodzinnego od przepisywania leków na grypę od chirurga pokroju dr. Religi.

Gość gość
Wiedźcie jedno ! Na medycynie najwięcej prochów leci ;) Studenci medycyny muszą sobie jakoś radzić z ogromem wiedzy :D

Gość gość
Nie są wybitni, mają po prostu wybitną pamięć i szybkość przyswajania wiedzy, ale to tylko jedna ze składowych inteligencji, reszta może leżeć. Ja notorycznie trafiam na lekarzy debili.

Gość gość
stomatolodzy są zboczeni..serio...ile razy ide do stomatologa faceta to glupie teksty i kawaly zboczone zapodają...

Gość gość
Nie znam żadnego lekarza ktory imponuje wiedzą i doświadczeniem. Poza jednym ale znowu ten jest przykładem takiego chama że odechciewa się leczyć.