Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego tak malo teraz barow gdzie kupisz schabowego z ziemiankami i dobra suro

Polecane posty

Gość gość

-wka? wszedzie tylko kuchnia tajska, hamburgery, sushi, pizza no i gyros/kebab :(

Gość gość
Bo zrobienie schaboszczaka to zadnA filozofia.to trwa 10-max15min.ja wole sam sobie usmazyc niz w barze zamowic.

W Katowicach takich barow nie brakuje. Za 20 zł można zjeść solidny obiad, zupa i drugie z surówkami i np kompotem

Gość gość
Za 20zl to masz kilogram schabowego.a nawet ponad.jak jakas promocja w markecie.

Jako kawaler wiadomo, że raczej w domu nie gotuje i jem często na mieście. Jeśli juz to daje do piekarnika cały kawał właśnie schabu i potem mam na długo i nawet pametam, że schab kosztuje 15 zł za kg, a nie 20 zł

Gość gość
W barach mlecznych robią. W warszawie ostatnio jadlem ale ten schabowy to na nie wiem z czego to bylo bo takie zylaste mieso i gumowe ze ja pierdziele

Nie widziałem schabu za 15. Ostatnio za 16 w promocji kupiłem. Zwykle kosztuje koło 18-20zł. Fajnie, że macie takie tanie bary.

Gość gość
Jeżeli chcesz zjeść dobrego schabowego to polecam Ci www.teleobiad.pl z Janek. Zawsze smaczne i świeże obiady domowe