Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ma byc jak w BURDELU

Polecane posty

Gość gość

Witam moj mąż ma taka fantazje że chcialby sie poczuc jak w burdelu napiszcie mi w jaki sposob ja moge ta fantazje spelnic pojecia nie mam jak tam jest

Gość gość
Bierzesz kase, robisz na odwal, niby jestes zachecajaca ale traktujesz go z buta, szybko doprowadzasz go do orgazmu, moze sie spuscic tylko raz wiec go w**********z. Ponczoszki mozesz zalozyc, ale nic extra, na frajera sie nie wydaje.

Gość waderka
:D chyba masz kiepskie doswiadczenie albo wyobrazenie.

Gość gość
Dzieki za odp moze ktos jeszcze doradzi

Gość gość
1. Zazwyczaj są dwie lub trzy do wyboru, i zawsze propozycja trojkacika 2. Pytanie "co lubisz" 3. Zaprezentowanie akcesoriów ( ja zawsze biorę pejcz) 4. Tekst "idź weź prysznic" i rozliczamy się od razu. 5. Wracasz z prysznica i robisz co chcesz, łącznie z biciem, policzkowaniem i wyzwiskami 6. Jak widzisz że laska już nie chce to mówisz "pracujesz na napiwek" i nie musisz się dzielić z burdel mama. Wtedy wraca jej zaangażowanie. 7. Zawsze zaproponuje jakiegoś drinka w międzyczasie . 8. Aha. Koniecznie trzeba "rozładować baterie" gdyby zona.chciała zadzwonić.

Gość DJ Dobra Dupa
A już myślałem że na F8 ma być jak w burdelu :classic_cool:

Gość gość
15:57 Nastepny mitoman. Zadna laska nie pozwoli sie bic bo nie moze pracowac przez dlugi czas :D Gdybys raz uderzyl laske to ochroniarz by ci niezle wp******il.

Gość gość
gość dziś true story bro ;-) mitoman-fantasta. jakby w agenturze klient podniósł łapę na eskortkę, to od pilnujących biznesu karków dostałby manto i wracał do domu w samych skarpetach :P

Gość waderka
Kiedys czytalam artykul o pracy prostytutek i one twierdzily, ze wielu klientow chce tylko porozmawiac.

Gość waderka
P. S. Przypomnialam sobie, ze kiedys jechalam autobusem z grupa napalencow, ktorzy glosno rozprawiali o wyprawie do agencji i z tego co mowi, bylo jasne, ze nie byli tam rozmawiac.

Gość gość
To ja 15:57. Co wy p*********e. Po pierwsze na prywatkach nie ma ochroniarzy, dwa nikt nie mówi o skatowaniu dziewczyny a trzy wszystko to kwestia ceny. Nie jedna woli dac się uderzyć kilka razy i dostać 400-500 więcej. A jeszcze jak nie będzie się musiała dzielić z agencją to czysty zysk.

Gość gość
Nie mówiąc już o paniach które same piszą ze lubią bdsm.

Gość gość
Mnie klient zaatakowal na prywatce, ochroniarz go sprał i frajer klient dostal 5 lat wiezienia.

Gość gość
15.57 Nie ma to jak czytać instrukcję obsługi prostytutki , pisaną przez debila. Rozładuj komórkę na zawsze bo jeszcze żonie trypa sprzedasz.