Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam powodzenie u dziewczyn, ale czuję się strasznie samotny

Polecane posty

Gość gość

nie mam czasu na imprezy, nawet sylwka spędzę sam...:(

Gość gość
Idz na dziwke baby chca roochaczy

Gość gość
Dlaczego czujesz się samotny? Napisałeś, że nie masz czasu na imprezy. Stąd moje pytanie, czy nie masz czasu dla innych i stąd czujesz się samotny, czy jest jakaś inna przyczyna?

Gość gość
nie o taką samotność tutaj chodzi... chodzi o to, że nie ma się do kogo poprzytulać, zwierzyć, chodzi o bliską osobę...

Gość gość
gość dziś Bo nie mam kobiety, do której mógłbym się przytulić, porozmawiać... Takiej szczerej, bliskiej sercu osoby. 4 lata temu się rozstałem i jak dotąd nie spotkałem od tego czasu żadnej, która by mnie czymś porwała...

Gość gość
... a jak już się taka trafi, to zajęta...:(

Gość gość
A w jakim jesteś wieku?

Gość gość
33 lata stuknęły

Gość gość
Nie ma jeszcze tragedi wiekowej, spokojnie. Powiedz mi proszę, czy aby nie masz za wysokich wymagań co do kobiet? A może w związku z tym, że masz powodzenie u dziewczyn- wnioskuje, że jesteś przystojny to kobiety uważają, że jesteś zajęty lub z góry stwierdzają, że nie mają u Ciebie szans.

Gość gość
Myślę, że to bardziej kwestia tego, że nie potrafię być natrętnym, a jak obserwuję, to właśnie tak wielu kolegów zdobyło dziewczyny. Często widzę, że dziewczyny zerkają dyskretnie na mnie, ale też nie potrafię podejść do takiej dziewczyny i zagadać (ale to chyba rzadko spotykane, żeby ktoś na ulicy zagadywał czy w innym miejscu publicznym).

Gość gość
A generalnie bardzo podobają mi się szczupłe, drobne dziewczyny (wzrost nie gra większej roli) być może dlatego, że sam jestem szczupły, wysoki.

Gość gość
Generalnie uważam, że większość kobiet chciałaby aby przystojny mężczyzna podszedł na ulicy i powiedział coś miłego. To bardzo rzadko spotykane, to fakt. Pamiętam jak kiedyś do mnie podszedł facet i powiedział, że tak sobie na mnie zerkał i chciałby się ze mną umówić. Zamurowało mnie ale z drugiej strony było to bardzo miłe. Ale odnośnie bycia natarczywym.. To nie jest do końca tak, że należy być natarczywym. Kobiety uwielbiają być zdobywane, adorowane i mieć poczucie zainteresowania każdego dnia. Faceci mają tak, że jednego dnia okazują zainteresowanie, a drugiego potrafią milczeć. Kobiety wtedy dostają kręćka: "dlaczego się nie odzywa"? Ja myśle, że należy wyczuć czy kobieta wymaga większego zainteresowania- to się sprawdza u kobiet bardziej skrytych, nieśmiałych, naturalnych. A możliwość delikatnego dystansu u kobiet bardziej "krzykliwych", silnie przekonanych o swojej kobiecości i wartości.

Gość gość
Myślę, że zajęta kobieta raczej by nie chciała... Poza tym "przystojny" oznacza dla każdej coś innego...

Gość gość
Każdy ma coś w sobie, u niektórych widać to gołym okiem, a u niektórych jest to ukryte. Najpiękniejsze to, co niewidoczne dla oczu

Gość gość
Każdy ma jakiś atut w sobie. Czasem jest on widoczny, a czasem jest głęboko ukryty. Jeżeli mężczyzna jest mało wyglądowy, nadrobić to może wspaniałym charakterem. Co z tego, że facet jest przystojny, jeżeli jest durny.

Gość gość
pewnie masz na imię na literę M ;-)

Gość gość
Nie na M.. A skąd to przypuszczenie?