Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego baby tak lubią robić zakupy?

Polecane posty

Gość gość

Czy Wy baby czujecie wtedy jakąś ekscytacje?

Gość gość
otaczamy się coraz nowszymi przedmiotami by zapomnieć o tym że każdy facet to świnia

Gość gość
A dlaczego chłopy lubią tak bardzo samochody ? Czy Wy chłopy czujecie wtedy jakąś ekscytacje?

Gość gość
Chlopy? Babo no co ty taka nie mila dla faceta?

Gość gość
Jestem baba, a nie cierpię zakupów jak jakiejś zarazy. Męża wysyłam do sklepu, albo zamawiam i przywożą. Nie bawi mnie łażenie po marketach, nuda ☹

Gość gość
jak w ogóle można zakupy lubić? Byłam mała to mnie matka po sklepach wlokła, wszystkich jak leci, przymierzała buty, szmaty godzinami. Mam uraz psychiczny do dziś

Gość Ewkaszmidt
Lubimy i koniec - nie uważam, żebyśmy się musiały z tego tłumaczyć... A tak z innej beczki, pytanie też do wszystkich pań, czy dawałyście kiedyś w prezencie bony prezentowe do jakiegoś sklepu? moja koleżanka z pracy ma niedługo urodziny. nie znam jej za bardzo, więc pomyślałam że podaruję jej bon prezentowy, który znalazłam tutaj: https://kupon.pl/kategorie . Co o tym sądzicie?

Gość gość
Bon towarowy to fajna rzecz ;) można wtedy sobie coś wybrać wg. upodobań ;) Ja kupiłam rodzinie bony na Święta plus do tego książki i małe upominki świąteczne ;) ktoś powie - pójście na łatwiznę, ale dzięki temu mogą sobie wybrać to, czego potrzebują ;) Na wyprzedażach w internecie natrafiłam na fajne dodatki w dobrych cenach ;) kupiłam dla kobiet bransoletki i zegarki z www.belzoni.pl , ładnie zapakowałam i drobiazgi na Święta jak znalazł ;)

Gość gość
Ja lubię kupować przez internet, natomiast łażenia po sklepach nie cierpię.

nie wiem, nie znam się na babach kobiety, które ja znam - nie lubią robić zakupów ale to pewnie dlatego, że nie są babami

Gość uleczka131a
Ja lubię zakupy przez internet bo zawsze znajdę jakieś ciekawe oferty. Teraz trafiłam na https://www.frisco.pl/pid,16316/n,tchibo-family-kawa-mielona/stn,product Kawa tchibo jest moją ulubioną. Szybko stawia mnie rano na nogi. Nie wyobrażam sobie początku dnia bez kawki.