Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dobrze zrobiłam? To ja od tej "brzydulicy"

Polecane posty

Gość gość

kto pamieta wątek o tym jak facet nazywał mnie kilka razy brzydulicą (tracę na atrakcyjnosci jak z bliska ktos patrzy na moją cere:( ) Kolegi unikalam jak miały byc skladane zyczenia przed swietami w pracy Dzis rano przyszedł z trzema innymi kolegami , tkorzy wczesniej wychodzili dzis z pracy, złożyc noworoczne życzenia//// Do mnie i do kolezanki podszedł, mnie podał reke, podałam swoją, powiedzialam to samo co on "wszystkiego dobrego" i on chcial mnie pocałowac...ale ja stalam bokiem i nawet jak podałam mu reke to na niego nie patrzylam, ale siłą mnie przyciagnał i pocalował gdzies tam w bok...nie pamietam:( Nie moglam sie przemóc i usmiechnac na jego widok, dzis moja cera znow byla gorsza (zla maseczka). Byscie widzieli jego mine...jaki zmieszany, usmiech na siłe....chwile pogadali i poszli I co wy na to...

Gość gość
tak sie bokiem postawiłam bo bardzo nie chcialam bym mnie pocałował, moze nie w te skórę, ktora taka brzydka;( Zachowalam sie fatalnie , wrecz musial mnie przyciagnac do siebie i pocalowac... Dwoch nastepnych to tak zwyczajnie calowanie szybko cmok cmok bez problemow

Gość gość
tak sie zmieszal, nie wiem czy bylo mu przykro? Ze wie,ze przegiał tak nazywajac mnie? Ze ja sama nie wiem czy chodzi o nieladną twarz czy cere...

Gość gość
Powinnas dac mu zjebke ze nie caluje sie kobiety na sile lub dac w ryj.

Gość gość
Powinien skapować.

Gość gość
Z tego co pamiętam MASZ FACETA, a on też z kimś się spotyka. Po chuj to analizujesz? Zajmij się swoim życiem i swoim związkiem a nie obcym facetem, który nie podbudował Twojego ego.

Gość gość
pocałuj mnie w moja transeksualna moszne :P

Gość gość
pocałuj mnie w moja transeksualna moszne :P

Gość gość
Z tego co ja tez pamietam to Ty masz kogos i on ma kogos, wiec dla mnie Twoje rozkminianie tego staje sie smieszne. Nie masz wiekszych problemow? Na poczatku jak czytalam Twoj poprzedni temat, wygaldalo ze to chlopak, ktory Cie podrywa i niestety czasem walnie glupim i nieprzyjemnym tekstem i kazdy Ci tu cos radzil, a potem wyszlo, ze oboje jestescie zajeci, wiec gdzie masz problem??? To jakas obsesja, jesli Ci przeszkadza, ze cCi dokucza to mu powiedz wprost "odp*****l ske koles" i po klopocie, po czyms takim powinien skutecznie sie odczepic.

Gość gość
Witam Ja sie z kims spotykam,ale nic z tego chyba nie bedzie. A on? Fakt...podrywal mnie i dla mnie jest przystojny. Ja nie rozkminialam...ja tylko spytaalam czy zle postapilam, odchylając twarz i nie chcac sie z nim cmoknac

Gość gość
Dobrze postapilas, mialas prawo skoro nie czujesz sie dla niego atrakcyjna, pokazalas ze trzymasz dystans I dobrze. On sie z kims spotyka, Ty tez postaraj sie kogos poznac komu bedziesz w pelni odpowiadala. Nim sobie nie zaprzataj glowy I olewaj.

Gość gość
Hahaha nie, nie rozkminiasz;/ od ilu dni sie zastanawiasz czy dorbrze zrobila cos w takiej banalnej sprawie? Po co sie zastanawiasz nad typem, ktory wbija twoje poczucie atrakcyjnosci i samoocene w ziemie? A jesli juz musisz, to mu powiedz,mze wiesz jaki masz stan cery i , ze robi Ci przykrosc. Serio nie masz wiekszych zmartwien niz zastanawianie sie czy dobrze, zrobila, ze sie odsunelas nie dajac policzka,do pocalowania? Boze:/