Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągła senność! Pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam problem który dla niektórych wydaje się być smieszny jednak mi bardzo utrudnia życie. Mam to od ponad 2 lat. Na początku często popołudniami po szkole chciało mi się spać. Robiłam sobie około godzinne drzemki i potem do 22-23 normalnie funkcjonowałam. Po kilku miesiącach z tych popołudniowych drzemek nie mogłam wybudzić się na czas. Przesuwałam budzik na drzemki i nieraz spałam po 2 - 2,5 h i wstawałam dopiero na wieczór i zaś kładłam się o 23 około. Wstawałam zawsze koło 5/6 rano i zaczynałam dzien od mocnej kawy. Do około 15-16 nie czułam zmęczenia a potem mnie łapało i musiałam spać. Z czasem nawet z tych popołudniowych drzemek nie wstawałam i spałam od 17 do 6 rano następnego dnia! Teraz mam takie dni kiedy rano wstanę, zjem śniadanie i muszę wrocic do łozka. czasem przestypiam tak az do 16 a potem boli mnie głowa więc idę zaś spac i mogę spac całą dobę i następną noc! niekiedy nawet nic nie jem. No oprócz leków przeciwbólowych na ból głowy, do tego mam pretensje do siebie ze przesypiam całą młodość a mam tak wiele do zrobienia. Co mi moze być? POMOCY!

Gość gość
LEKARZ i podstawowe badania na początek.