Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wstydze sie dziewictwa w moim wieku

Polecane posty

Gość gość

bo mezczyzni traktuja to, jako cos oczywistego, ze ja juz to pewnie mam za soba i sa wobec mnei bardzo smiali, ja sie wycofuje, oni nie wiedza o co mi chodzi.. to juz 3 raz gdy mi sie cos takiego zdarzylo :/ wstydze sie tego.. mam 23 lata. Wyobrazam juz sobie siebie jako stara panne z kotem, zakonnice itd., kolezanki mnie zameczaja czemu nikogo nie mam, czy ja jestem jakas aseksualna itd :( wiem, glupie te obawy, ale nie tak latwo mi to olac...

Gość gość
ja wstydze sie prawictwa w wieku 22 lat i do tego nigdy nie mialem dziewczyny, ale musze sie pogodzic ze ten stan sie utrzyma do konca zycia

Gość gość
stres i obawy skutecznie rujnują twoją seksualność jak powiedziałyby psy cholodzy:) kiedyś dziewictwo było w cenie podobno. kiedyś podobno kobiety szybciej sie starzały teraz podobno wolniej. kiedyś podobno nie było antykoncepcji teraz podobno jest. nie wiem co ci powiedzieć. sam nie wiem jakbym zareagował. w każdym razie z każdego kawałka drewna da sie rozpalić ogień także bez paniki

Gość gość
Też mam 23 lata i jestem dziewicą. Mogę Ci powiedzieć tyle, że dziewictwo w żadnym wieku nie jest powodem do wstydu. Nikt nie ma prawa Ci wmówić, że masz się z tego powodu czuć gorsza albo staroświecka, bo to po prostu nieprawda. Wielu facetom to imponuje. Nie powinnaś zmuszać się do współżycia tylko po to, żeby stracić dziewictwo, to najgorsze co mogłabyś zrobić. Wszystko w swoim czasie.

Gość gość
prawda jest taka, ze doświadczonej i regularnie rozluźnianej wiele nie zaskoczy. a skądinąd wiadomo, że w seksie najwazniejsze jest sprzężenie zwrotne. reakcja na "bodźcowanie" może zaważyć na jakości współzycia i związku:D

Gość gość
Dziewczyny co się z wami porobiło , wstydzić się dziewictwa? , za moich czasów , a mam 46 lat człowiek wstydził się jej braku.

Gość gość
Ja tak samo, mam 23, prawie 24 :o juz mam dosyc tego calego dziewictwa. Moze sie nie wstydze, ale dumna tez nie jestem. Chce seksu.

Gość gość
ja też mam 23, za miesiąc 24, tez chce seksów, ale wiem że to się nie zdarzy, bo jestem zbyt nieśmiała, do tego zupełnie nijaka i nieciekawa, a jakby tego było mało BRZYDKA :(

Gość gość
W czym wy macie k***a problem? Nie mówię żebyście szły z pierwszym lepszym do łóżka ale z takim co choć trochę znacie, nie musi być to ten jedny do końca życia. Takie paplanie w szkole i telewizji że to musi być wyjątkowy mężczyzna łóżko w płatkach róż blablabla

Gość gość
Ja mam 25 lat, niedługo 26 i jestem prawiczkiem. Nigdy nie miałem dziewczyny i już nie chcę mieć.

Gość gość
Ten temat to jakas bzdura. Przeciez mezczyzni cenia sobie dziewice a ty nie masz nawet 25 lat. Prawda jest taka ze dziewice sa cenione przez mezczyzn ale nie przez rozwiazle kobiety natomiast prawiczki sa opluwani przez kobiety bo kobiety chca roochaczy

Gość gość
jak nie w płatkach to w kolcach:D

Gość gość
ja mam 20 lat i tez dziewica

Gość gość
Autorko postu!! Ja byłbym dumny gdybym miał dziewczynę dziewicę i poczekałbym tak długo jak by chciała na ten pierwszy raz. Na swój pierwszy sex czekałem 20 miesięcy. Był to nasz pierwszy sex za równo dla mnie jak i dla niej.

Gość gość
dziś Ja od postu z dziś . W przeciwienstwie do kolezanki nizej, jestem raczej ladna i pewna siebie, choc miewam gorsze momenty. U mnie to kwestia charakteru, mam barwna osobowosc, zeby nie powiedziec dziwna. I jestem wymagajaca. Bardzo. Choc kryteria mam inne niz wiekszosc dziewczyn.

Gość gość
Ja mam duzo wiecej i tez ten problem. Ja to juz naet nie mysle jakby to bylo jakbym musiala facetowi sie przyznac, bo takiej sytuacji juz nie bedzie. Bylam z jednym i moglam sie pozbyc problemu, ale stres i obawy mnie zjadly dlatego umre juz taka. 23 lata to nic, chociaz nie wiem jak teraz ludzie reaguja... mlodzi faceci potrafi pewnie byc okrutni.

Gość gość
"jestem wymagająca" xx to chyba taki eufemizm na powiedzenie mam dużo w zamian do zaoferowania:D chyba, że po prostu jestes wymagająca jak niemowlak np:D

Gość gość
albo sparaliżowana babcia w hospicjum też jest wymagająca wymaga dużo opieki i uwagi:D

Gość gość
a raczej utrzymanie jej przy życiu. czyli albo handlujesz albo liczysz na litość. tak czy inaczej stwierdzenie "jestem wymagająca" klasyikuje twoje zainteresowania męzczyznami w jednym z działów allegro ewentualnie olx w dziale "oddam psa za darmo"

Gość gość
znaleziona suczka rasy sznaucer wielkanocny....z rodowodem:D znalazcy oczekują sowitej nagrody za znalezienie:D

Gość gość
przy okazji: jakbyście sie musieli okopywać za każdym razem przed detonacją ładunku to by sie wam odechciało przyprawiania o zawał psów petardami

Gość gość
ale jest nadzieja, że paru z was straci oko albo jaja przy pomyslnych wiatrach

Gość gość
dziewictwo to powód do dumy

Gość gość
tak samo jak robienie szpagatów w powietrzu. niestety długo sie tak nie da:D

Autorko tematu wyjdź za mnie ! Imponują mi takie dziewczyny jak Ty ! Trudno o kogoś teraz z takim tokiem myślenia.