Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zapomniec?

Polecane posty

Gość gość

Nie jesteśmy już jakiś czas razem,a ja myślę co on dziś będzie robic.. zabawił się mną, nigdy nie kochał, mimo że 3 lata powtarzał co innego.. był konformista.. odszedł bo zaczęłam wymagać małych gestów i prosiłam zeby starał się o nas tak jak ja to robiłam.. kochałam go i kocham ale wiem, że on to tylko moje wyobrażenie jego osoby z początku naszej relacji kiedy jeszcze walczył żeby zdobyć co mu się podoba.. jak zapomniec o nim i pogodzić się z przeszloscia ? Jest sylwester a ja będę siedzieć sama w domu bo nie umiem się bawić i cieszyć... wiem, że on od tamtej pory zabawial sie z innymi i dzis pewnie też będzie.. dlaczego więc to boli skoro nawet od miesiąca nie mamy kontaktu ?

Gość gość
od miesiąca nie macie kontaktu, toż to straszne

Gość gość
Nie zapominaj...

Gość gość
co te baby mają z tym staraniem. Wiecznie trzeba się o nich starać a kto się postara o mnie.

Gość gość
boli Ciebie to, że on Ciebie już nie adoruje boli to, że siedzisz w domu sama, a on nie boli Ciebie Twój stan nie boli Ciebie utrata faceta nie kochałaś go tylko to jak się przy nim czułaś gdy przestałaś to czuć odeszłaś pomyliłaś miłość z własnym egoizmem

Gość de1
Ja żyję już 4 lata bez niej, bo on był pierwszy i wiesz co ??? płakałem, przeklinałem ją chciałem zapomnieć i gdy już myślałem ze o niej zapomniałem, myśli wracały i wracają ze zdwojoną siłą. i choć jej już nie lubię to nadal bardzo ją kocham. więc nie zapomnisz o nim tak długo jak będziesz go kochać.

Gość gość
kobiety nie pamietaja tak dlugo :/