Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 23 lata i jestem dziś sam

Polecane posty

Gość gość

Porażka...

Gość gość
To rzeczywiście porażka, 23 lata to przecież koniec wszystkiego. Pomysleć, że kiedys toto będzie czyims mężem, porażka.

23 lata to wiek w którym przynajmniej teoretycznie życie towarzyskie powinno być bujne i kwitnąć. Jeżeli w tym wieku ktoś jest osamotniony to z wiekiem ten trend się może tylko pogłębiać. Ja mam 24 lata i też jestem nie tylko dziś sam jak palec.

Gość gość
ja też jestem sama, mam 23 lata. Nigdy nie miałam znajomych, więc rzeczywiście teraz będzie już tylko gorzej, szczególnie jak się skończy studia i nie będzie do kogo gęby otworzyć :(

Gość gość
Jezu, przegrywy, mam 21 lat, rok temu sylwestra spędzałem z dziewczyną, w domu, przed tv, w łóżku ze smakołykami i było wspaniale, a w tym roku jestem sam, bo się rozeszliśmy i takie jest k***a życie. Dziś sam, za miesiąc może ktoś się pojawi? Siedzicie i tylko narzekacie tutaj zamiast coś k***a zrobić, by to odmienić.

Gość gość
Siedzicie i szukacie w internecie drugiej osoby, a moim zdaniem to błąd, bo wlasnie w necie siedzą sami p****ancy. Ruszyc d**y i poznawac kogos, w pracy, na studiach, szkole, k******. Jedno zycie macie, to sie zamiast kryc otworzcie sie na innych, bo zaraz stuknie 60 lat k***a cale zycie w p**du bez nikogo. Wiecznie tylko narzekacie i narzekacie noz k***a mac!! Banda przegrywow. Dobrali sie na forum i nawzajem smęcą jaki to swiat zly i ludzie zli. Nowy rok, 2017. Pora cos w sobie k***a zmienic, co?

Gość gość
Mialem tak w 2015 ze k***a w 2016 musze wziac sie za siebie i bach! Nagle sie okazalo, ze potrafie rozmawiac z dziewczynami, nagle sie okazalo, ze sa wartosciowi ludzie, nagle sie okazalo, ze wystarczy ruszyc do przodu!!! Kurwa, 2017 ma nalezec do Was, bo jak nie to Was znajde i do d**y nakopie, rozumiecie?!

Gość Turkuć
Samemu też jest fajnie. :)

Gość Anonim

Końcowa 2019 a oni dalej sami 😄

Gość wacek

a ja sobie marszczę w skarpetę i jestem zadowolony