Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robi kobieta w necie ?

Polecane posty

Gość gość

to proste - szuka faceta [cześć]

Gość gość
taa, jasne :D chyba upadła :D

Gość gość
ja zabijam nudę, faceta nie szukam

Gość gość
tylko kobiety bo jestem les :)

Gość gość
kobieta w sieci? tutaj kobieta to rzadkość tutaj są tylko małolaty, zaburzone i patologie :D

Gość gość
niestety to prawda, ja choć jestem atrakcyjny dla kobiet, oglądają się za mną i mnie adorują, jestem męski kulturalny i grzeczny, odkryłem tutaj na forum, że jestem chorym psycholem i muszę się leczyć, dlatego stronie od dziewczyn, mam 39 lata :(

Gość gość
A ja szukam normalnej kobiety do rozmowy

Gość gość
Syzyf? to Ty? :P

Gość gość
To dlaczego podejmujesz tak karkołomny wysiłek? :)

Gość gość
tak, to ja Syzyf a ty? :)

Gość gość
ja jestem piewcą złej nowiny chcesz pogadać z kobietą? to dlaczego szukasz jej tam gdzie jej nie ma? wyjdź do ludzi :)

Gość gość
Faceci na kobiecym forum dyskusyjnym szukają kobiet i naiwnie myślą, że one też tu są z tego powodu. Kobiety tu wchodzą pogadać z innymi kobietami na różne związkowe i rodzinne tematy. Wy się tu wciskacie nieproszeni.

Gość gość
Bo wierzę źe znajdę tu normalną kobietę do rozmowy a wiara cuda czyni. ..

Gość gość
Mów za siebie

Gość gość
Tu nie ma normalnych babek.

Gość gość
kobiety tu wchodzą po co? haha... żarty sobie stroisz? to forum jest jak zaniedbana ubikacja syf kiła i mogiła rozmowa? tutaj? to raczej przypomina rozwolnienie po spożyciu fasolki po bretońsku :D

Gość gość
Twoje porównania są godne chama i prostaka i dzielnie sprostasz wymaganiom

Gość gość
to forum jest pelne hamow prostakow idiotek i innej patologii kto z kim przystaje taki sie staje jak jestem kulturalny to traktuja mnie tu jak smiecia jak jestem hamski to mi to wytykaja choc sami sa prosci jak budowa cepa

Gość gość
Są, ale wy nie korzystacie z wyszukiwarki, wybieracie najgorsze tematy i nabieracie się na prowokacje, redakcyjne ściemy, podszywy i durnoty każdego innego rodzaju. Tym się różnią kobiety od facetów, że kobiety się tu uczą, a faceci zachowują jak seksistowska dzieciarnia spuszczona ze smyczy i korzystająca z tego, że nikt tu nie widzi ich prawdziwej twarzy. Faceci, którzy tu tak dają czadu, w realu to najczęściej pantoflarze. Tylko w Internecie mogą sobie poujadać, przy kobietach by się nie odważyli.

Gość gość
*chamów ;)

Gość gość
nie ma to jak kupie gnoju ubierac w pas cnoty kobieta zawsze mydli oczy facetowi i wmawia mu ze ziemia jest plaska :)

Gość gość
21:21 Jak przestaniesz mydlić oczy kobietom, przestaniesz też mieć takie poglądy. Masz takie poglądy, na jakie pracujesz swoim własnym zachowaniem.

Gość gość
wartosciowe tematy sa ty traktowane jak tarcza strzelnicza ktokolwiek chce poruszyc istotny temat od razu jest gnojony chociazby dlatego ze jest facetem czujecie sie lepsze od nas?

Gość gość
gość dziś ja im oczu nie mydle a zreszta szkoda czasu na takie przepychanki z najmadrzejsza kobieta po tej stronie Missisipi :)

Gość gość
Ciekawa opinia, ale zupełnie nieprawdziwa. Istotne i wartościowe tematy są szanowane bez względu na płeć. Znowu jakaś seksistowska manipulacja. W Internecie są fora specjalnie dla mężczyzn. Nie podoba wam się tutaj, to możecie tam sobie pisać ze sobą nawzajem. Na fora dla dzieci lub nastolatków też bez przerwy wchodzicie, chociaż nie są dla was?

Gość gość
forum, to forum, że ktoś twierdzi iż jest tylko dla kobiet niech się nauczy używać słowa równouprawnienie i wolność takie rzeczy są tylko umowne i nic nie warte ;) a wartościowe tematy to kwestia względna, jeśli dla kogoś takim jest wątek dotyczący rozwodów to ja nie rozumiem co w tym wartościowego dla mnie to temat dla upadłych

Gość gość
Sam jesteś upadły. Twoja przeszłość pewnie wcale nie jest lepsza od przeszłości kobiet, które kiedyś źle wybrały męża i się z nim rozwiodły.

Gość gość
Już wiadomo jaki jest twoj stan cywilny i nie dopuszczasz mysli źe to może twoj były źle wybrał

Gość gość
A właśnie, że jest lepsza. :) Ponadto to, że jak sama twierdzisz, źle wybrały oznacza tylko jedno - choroba współczesnych kobiet, czyli głupota. Na to nie ma rady. Trudno wyleczyć przypadłość wrodzoną. :P Osoba która wybiera sobie kogoś na męża kierując się swoimi jakimikolwiek wytycznymi i "przesądami" jest niespełna rozumu. Jest tu taki wątek o kobiecie, która wyszła za mąż za faceta tylko dla jego pieniędzy i teraz strasznie tego żałuje. Żali się jaka to ona pokrzywdzona przez los i nieszczęśliwa. Takie jesteście mądre, zamiast szukać szczęścia same pchacie się w kłopoty.