Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak schudnac 2kg na miesiac bez diety?

Polecane posty

Gość gość

Jak schudnac 2kg na miesiac bez diety?

Gość gość
właśnie, podpinam się. I bez ruchu

Gość gość
Bez diety i bez ruchu? No, to tylko... bez jedzenia. Nie stosujesz zadnej diety, po prostu nie jesz.

Gość gość
Jako autor, nie autorka pytania sprecyzuje. Jak zgubić 2 kg, bez diety, ale z ruchem. Ile biegać dziennie, a może jakieś pompki, brzuszki, ile?

Gość gość
Nie jeść po 18.

Gość gość
Głodówka - debilizm " nie jeść po 18 " - ja pieprze skąd ludzie biorą takie głupoty i po co je rozpowszechniają !! Trzeba mieć dobrą gospodarkę hormonalną to raz, dwa, trzeba dużo ważyć żeby spalić 2kg tłuszczu no chyba że utrata wody czy tez "kopa" ci wystarczą to nie trzeba się wysilać...

Gość gość
Debilizmy to ci się wylały spod klawiatury.

Gość gość
PS. Za dużo pieprzysz, za mało myślisz. No ale to powszechne w dzisiejszych czasach.

Gość pami00
Starać się jeść do godziny 18 i pić dużo wody. Ja dodatkowo stosuje u siebie slimmertime żeby utrzymać poczucie sytośći do lata będzie fantastycznie! :D

Gość gość
Szczerze mówiąc jestem w trakcie stosowania tego suplementu Slimmer Time i już widze efekty;) nie mogę doczekać się końca kuracji https://www.naturalspharm.com/

Gość 55kasiula
Mnie rowniez pomogl SlimmerTime, nie ma nic lepszego.

Gość gość
Po każdym posiłku pić czerwoną herbatę i jeść pół grejpfruta.

Gość gość
Jak to bez diety? Tak się chyba nie da :) Chyba że wierzysz, że możesz jeść wszystko i w każdej ilości, a potem cudowna tabletka sprawi, że będziesz nie tylko szczupła, ale i jakimś cudem ciało się wyrzeźbi ;) To włóż między bajki... Trzeba zadbać o swoje odżywianie i zapewnić sobie minimum ruchu. Ja zdecydowałam się na dietę pudełkową, zamawiam 5 posiłków na każdy dzień, są one przede wszystkim zdrowe i zbilansowane, a przy tym dietetyczne. Tutaj strona https://www.maczfit.pl/szczecin/ - ta firma działa w całej Polsce, więc polecam sprawdzić listę miast :) Do tego chodzę codziennie na min. 1h spaceru. Efekty są widoczne, może nie natychmiastowe, ale powoli chudnę i robię to zdrowo, a to jest najważniejsze :)

Gość 88Justyna
Trzeba mniej jesc, jezeli masz problem z czestym podjadaniem polecam Fit Body Control, hamuje apetyt skutecznie.

Gość gość
To może warto spróbować spalacz tłuszczu Slimmer Time:) jest na bazie naturalnych składników