Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sukienka na chrzest dla karmiącej mamy

Polecane posty

Gość gość

Witajcie! Za miesiąc mam chrzest synka i kompletnie nie mam pojęcia w co się ubrać. Czy możecie podrzucić mi linki do jakiś ubrań które będą stosowne na tą okazję?

Gość gość
no po prostu ubierasz sie jak elegancka kobieta i tyle

Gość gość
Dziękuję! Super rada! ...

Gość gość
no tez tak mi sie wydaje ze super, bo chyba nie szyja eleganckich sukien z odpinanym cycem jak przy staniku... to ze urodziłas nie oznacza ze przestałas byc kobieta...

Gość gość
W H&M masz sukienki dla mamy karmiącej, również takie bardziej eleganckie, również na wyprzedażach, więc nie bardzo rozumiem w czym problem.

Gość gość
Nie kombinuj. Karmisz dziecko przed wyjściem do kościoła i ubierasz się normalnie. Po wracacie do domu, karmić przy ludziach i tak nie będziesz więc wyjdziesz, zdejmiesz sukienkę, nakarmisz i wrócisz. Ewentualnie przebierzesz się w eleganckie spodnie/spódnicę i wygodniejszą do karmienia bluzkę, żeby później było łatwiej.

Gość gość
biubiu biscaya albo helen, jak już "musisz", o ile będzie rozmiar (bo to starsze modele)

Gość gość
ja miałam sukienkę odpinana z przodu na zamek, czerwoną. Polecam taką, odpinałam na karmienie i nie trzeba było się przebierać. Byłam w niej do końca imprezy. Było ładnie, praktycznie i wygodnie.

Gość gość
ja jak chrzcilam swoją to proboszcz mi powiedział ( jak załątwialam chrzest) ze jak bede chciala i bedzie taka potrzeba to mogę podczas mszy wyjsc do zakrystii. poza tym nie musi to byc sukienka,moze byc jakis wygodny komplecik, co to za moda zeby n arodzinne uroczystosci zakladac jakies obcisłe garsonki,kiedys na wsiach był taki zwyczaj ale te czasy juz dawno mineły. chrzciny wlasnego dziecka to przede wszystkim rodzinna impreza, robicie ją dla swojego dziecka a nie dla gosci i jak kto bedzie wygladał, tentemat to problem z du.py.

Gość Gosiatoja
ze tez wszystkim ktorzy nie maja nic konkretnego do powiedzenia chce sie w ogole cokolwiek pisac..... Po co zasmiecacie forum swoimi ,,madrosciami''. Autorko ja tez za miesiac mam chrzciny corci i myslalam nad ta sukienka:6526300830 to jest nr aukcji na allegro. Co myslisz?

Gość gość
Gosiatoja co ty za goowno reklamujesz? :o

Gość gosiatoja
albo poprostu wpisz w allegro w wyszukiwarce ,,dekolt suwak'' i wyswietla Ci sie tez rozne inne. I nic nie reklamuje tylko poprostu tez szukam dla siebie sukienki na chrzest.

Gość gość
Ja w lipcu miałam sukienkę rozpinaną od góry do dołu i już. Pełno takich rzeczy w sklepach.

Gość gość
A moze jakaś ładna spódnica i do tego elegancka bluzka z lejącego materiału zapinana ma guziczki ???

Gość Ale to już było
Teraz jest mnóstwo sukienek i bluzek dla matek karmiących. Wystarczy poszukać po sklepach, albo w necie.