Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Prawiki 2016 podsumowanie roku

Polecane posty

Prawiki 2016 – Podsumowanie To już kolejny rok, gdy postępuje regres naszej obecności na forum. 2016-ty był znów rekordowy, nasza aktywność była już bliska zeru, więc nie ma się nawet o czym rozpisywać. Z Prawików, których zauważyłem na forum największą aktywnośc wykazywał chyba Argen, który jednak pod koniec roku odszedł z forum, no ale może jeszcze kiedyś wróci. U niego było jak zwykle – trochę popracował, trochę pozostawał bez pracy, kombinując jakby tu zarobić. Sytuacja na rynku nie jest zbyt korzystna w regionie w którym mieszka – dawne Prusy Północne. Jeśli chodzi o temat kobiet – u niego bez zmian. Podobnie jest z drugim Prawikiem, pojawiającym się jeszcze od czasu do czasu na forum, Ble Ble. O kobietach nie myśli, aktywności zawodowej nie podejmuje, ostatnio znów zdarzył mu się pobyt w szpitalu, także mówiąc łagodnie nie podejmuje wysiłków, żeby zmienić swój stan. Widziałem jeszcze Ave Dave’a, który pojawiał się pod nowymi Nickami, podejrzewam, że u niego też niewiele nowego w temacie kobiet, ale trzeba przypomnieć, że pracował i studiował. Pojawił się też z okazji Bożego Narodzenia Cream, u którego trochę się poprawiło, ale nadal jest sam. Zawodowo widocznie wiedzie mu się nieźle.

Doszły mnie też słuchy, że widziany był BSA na forum, ale go nie spotkałem. Pojawiła się też wiadomość, że Tomek z Sopotu siedzi w więzieniu za usiłowanie zabójstwa, ale to niepotwierdzona informacja. Muszę przyznać, że ja też niewiele czasu spędziłem na forum w ostatnim roku i mogłem coś przeoczyć. Z naszych przyjaciółek w dalszym ciągu dosyć aktywne na forum są Zuzanna Amelia i Zielony Żelek, które nadal prowadzą styl życia podobny do tego co zawsze. Najwięcej oczywiście mogę napisać o sobie. Dla mnie był to rok nauki do teleturniejów, nauki francuskiego, dalszej nauki obchodzenia się z kobietami, chociaż tutaj poświęciłem temu mało czasu i tylko raz byłem na randce. Ogólnie muszę napisać, że poświęciłem się nauce, kontakty z ludźmi, czy pracę odstawiając na boczny tor. Mam nadzieję, że to był taki rok pracy, a w 2017. roku będę więcej zbierał owoców tej pracy. Tuż przed Bożym Narodzeniem bardzo miły akcent dla mnie – wygrałem konkurs radiowy i po raz pierwszy pojawiłem się na antenie jeśli chodzi o tego typu media. Wygrana była dosyć symboliczna – bombka i czekoladki, ale samo wzięcie udziału i zwycięstwo sprawiło mi dużą radość. Zostałem też wymieniony z imienia i nazwiska przez panią dziennikarkę. Może to będzie zapowiedź tego, że rok 2017. będzie obfitował w więcej fajerwerków. Tradycji stało się zadość, kończę podsumowanie, myśląc przy tym, że pewnie kilku Prawików zmieniło swoje życie na lepsze i dlatego już tu nie zagląda, mają pracę, dziewczynę, może już rodziny i nie mają nawet czasu, żeby tu zajrzeć, więc nie ma się co martwić, że ich nie ma. Może właśnie należy się cieszyć. Życzę Wam i sobie w nowym roku wielu sukcesów na polu osobistym i zawodowym i wpadnijcie czasem na Kafe, żeby podzielić się z innymi swoimi postępami!

Gość gość
a co z Darkerem i PBW?

Nie widać ich od dawna. Wrzuciłem na nasz blog też :D, więc ze stopki możecie skopiować link, bo tak nie przechodzi.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Bardzo fajne podsumowanie. Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku

Dziękuję! I nawzajem - wszystkiego nalepszego! Pomału idę spać. Dobranoc! 😴

Gość gość
Looser jak zwykle niezawodny;)

Gość gość
Bez prawików to forum tak spsiało że strach. Nie ma tego klimatu. Ale cóż ludzie dorastają, wyrastają z kompleksów, przełamują bariery kiedyś dla nich nieprzekraczalne i poznają kogoś, potem pewnie zakładają rodziny i nie mają czasu jęczeć na forum. I dobrze oby tak dalej.

Czarny Księżyc, jaki miałeś nick? Grzesław? Niezła stopka. :D Staram się być niezawodny, ale coraz więcej obowiązków (coraz więcej stron do odwiedzenia), więc tu mało siedzę. :D Też tak sądzę, że kilku ma już pewnie ułożone życie - tak jak napisałem.