Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o niezręcznej sytuacji

Polecane posty

Gość gość

mam 22 lat, jak wraca po imprezie, i moja matka mówi popił pijak itd,czuje się przy niej niezręcznie, mało łażę koło niej,jak była młoda jak każdy coś tam piła nie wiadomo ile żeby to nie piła, ja też nie wiadomo ile,ona mówiła że jak ja się urodziłem,to byłem z z schorowany,i dlatego przestała niby pić i już te 22 lat nie pije nic,matka też nie toleruje,tego że strata,pieniędzy,zdrowia, itd też ojciec nadużywał alk,mam młodsze rodzeństwo i starsze młodsze jest ja rocznik 94,siostra,95,96 siostra one nigdy nie piły i mówiły że nie bd nigdy ja też tak mówiłem jak byłem młodszy, i teraz taka sytuacja w domu jaz % ale nie mam korby żeby tam kogoś bił czy coś jestem spokojny po alk i te starsze siostry rocznikowo 88,89,85 piją normalnie przy matce nic nie gada może tylko tak pijaczki bo ja się bardzo zle sie czuje z tym jak mnie widzi przepraszam za błędy jeżeli są ja dopiero po imprezie wrociłem do domu i liczę na najlepszą odp to NIE ZADNE ZARTY FAKI ITP,ITD

Gość gość
Idź spać dziecioku. Jak wstaniesz to porozmawiamy. Mama cię kocha.

Gość gość
masz 22lata jesteś dorosłym człowiekiem to czy pijesz czy nie to tylko twoja sprawa ale dopóki mieszkasz u matki powinieneś się zastosować do jej zasad jeżeli ona nie chce żebyś pił to nie możesz tego robić jak chcesz pić to się od niej wyprowadź twoja matka ma prawo od ciebie żądać trzeźwości

Gość gość
Dodam że ona mowi starszym siostrą że jak sam jestem to nic nie pije żeby to tak sam od siebie tylko towarzystwo nie przepadam za alk

Gość gość
Ok dzięki za odp,piszcie bd obserwował i uczył się starszę siostry tez piły. Jak. U matki mieszkały jeszcze jedna mieszkała z 2 lat temu

Gość gość
8;59 Ale ona nie mówiła o zasadach nic nie wspominała

Gość gość
Starszym siostrOM, tłuku :O

Gość gość
jeżeli matka wyzywa cię od pijaków to znaczy nie masz pić