Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślicie że szerokie spodnie i dzwony będą niedługo modne tak jak teraz rurki

Polecane posty

Gość gość

jak myślicie?coraz wiecej gwiazd je nosi,czuje ze szerokie pory będą znów modne jak za czasów mojego liceum?tez tak myslicie?ja sie nie ciesze,takie kroje mnie poszerzają,ale czuje ze będzie na nie boom jak kiedys

Gość gość
up

Gość gość
Taki krój nie poszerza, wręcz przeciwnie, daje lepsze proporcje. To rurki poszerzają wszystkie tezsze kobiety, uwypuklając brzuch i biodra. Ja bym się cieszyła na powrót bootcatów, takich lekko rozszerzanych od kolana w dól. Natomiast fajne dzwony, dżinsy, nie za szerokie szyła firma Cross.

Gość gość
jane że poszerza,zwłaszcza osoby z szerszymi biodrami

Gość gość
13.18 a nosilas takie szerokie dzwony, albo rozszerzane spodnie? Przezylas taką modę?

Gość gość
Ja w w dzwonach wygladalam o niebo lepiej, ciesze sie,ze moda wraca. Na swiecie nosza, a u nas niestety jest zawsze owczy pęd- musi zaczac nosic troche kobiet na ulicy i wtedy nagle zaczna nosic wszystkie, jak klony i bede patrzec na te w rurkach jak na kosmitki - tak jak teraz na te w dzwonach. Tlum jest strasznie nietolerancyjny, na kazda odchyłke od powszechnej mody wyslepia sie i komentuje. Jednak Polska to pod tym wzgledem to zascianek,

Gość gość
już wróciła ta moda, bez problemu kupiłam kilka par w sklepach :)

Gość gość
Zona dunskiego nastepcy tronu juz od dwoch lat nosi takie szerokie spodnie. Ja zreszta tez :)

Gość domkach
Ja zdecydowanie wolę spodnie rurki :) takie jak tu są w sklepie Cocho https://cocho.pl/sklep/k/8/spodnie-legginsy bardzo eleganckie do pracy jak również na spotkania biznesowe czy wyjścia. Bardziej podobają mi się karmelowe i chyba zdecyduję się je kupić.

Gość gość
Ja tez lece zaraz je kupic, tylko miotle odpale.

Gość gość
Szerokie spodnie , dzwony i nogawy podarte i całe w gów/nie :o

Gość gość
Ani leginsy ani rurki nie sa eleganckie. Karl Lagerfeld powiedzial, ze to rajtuzy z materialu. Zgadzam sie z tym, wygladaja okropnie bez tuniki czy spodnicy.

Gość gość
gość dziś Uważam dokładnie tak samo. Mnie się zawsze kojarzyły z kalesonami. Opięta jeansami łydka wygląda po prost nieelegancko. Nie wspominając już o tym, że tylko dziewczyny o idealnych nogach i idealnych proporcjach dobrze w nich wyglądają. Nie nadają się dla kobiet szerszych w barkach, bo przez opięty dół barki i tułów wyglądają na jeszcze szersze (szersza nogawka równoważy tę dysproporcję). Nie nadają się też dla kobiet z przysadzistym dołem - bo po prostu ten dół eksponują.