Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy na prawde to ze mną jest coś nie tak?

Polecane posty

Gość gość

Proszę doradźcie mi bo już nie wiem co robić. Jestem z chłopakiem od 2 lat. Pół roku temu wyjechał na wymianę studencką za granicę. Ostatnio widzieliśmy się w październiku kiedy pojechałam go odwiedzić. Uzgodniliśmy że na święta przyjedzie do mnie i pozna moja rodzinę, a Sylwestra spędzimy razem. Niestety jego imprezy co weekend i drogie wycieczki z nowymi znajomymi wszystko przekreśliły, został bez pieniędzy. Dodam tylko że chłopak dostaje wysoką pożyczkę studencką więc to nie jest problem. Jestem bardzo zła ponieważ było to dla mnie tak ważne, a on tak naprawdę to olał i nie czuł się winny. Piszę tu ponieważ mam mętlik w głowie. Powiedział mi że na Sylwestra też nie przyjedzie bo nie ma kasy a nawet gdyby to ja będę zajęta bo mam pracę do oddania zaraz w Nowym Roku a on się będzie nudził. Poinformował mnie że dostał zaproszenie od kolegi i idzie do niego na domówkę. Zabolało mnie to bardzo. Powiedziałam mu że czuję się zraniona i że postępuje nie fair. Powiedział że jestem psychiczna i muszę się leczyć, a na domówkę nie potrzebuję tyle pieniędzy cytując "co miałem zostać w domu i być nieszczęśliwy". Serce mi podpowiada że mam rację iż on postępuje źle ale jego osądy, że jestem nie normalna robią mi mętlik w głowie. Czy to ja jestem chora i się czepiam czy to on jest bez serca?

Gość gość
On jest bez serca dla ciebie, bo cie poprostu nie kocha. Nic z tego nie bedzie.

Gość gość
On ma cie w du... pie a ty cos rozkminiasz.

Gość gość
Nie zalezy mu na tobie. Tak po prostu. Lepiej zebys przestala sie ludzic ze cos z tego bedzie